Kokain, auto-mafija, hapšenje: Ludilo i prekid nastupa Rade Manojlović u Tuzli!

Autor: Avaz

Zabava

27.11.2019

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beriz Kabilović, žestoki momak iz Tuzle, priveden je u petak na otvorenju svoje diskoteke "Grande Club" u hotelu Tuzla.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

Kabilović je, naime, uhapšen oko tri sata ujutro kada su u klub upali specijalci i nekoliko inspektora. Objekt hotela bio je opkoljen, a na otvarenju je pevala Rada Manojlović.Kabilović je, kako saznajemo, negodovao kada su policajci hteli da ga pretresu, što je potvrdio i njegov advokat Bakir Hećimović.

Hećimović je naveo da je njegov klijent zahtevao advokata, a da je uhapšen jer je odbio naredbu policijskog službenika, kao i da je pušten na slobodu, bez ikakve prijave.

S druge strane, policijski izvori navode da su u klubu, nakon upada policije, pronašli nekoliko paketića za koje se sumnja da je u njima bio kokain, te da nije utvrđeno kome pripadaju. Takođe, nezvanično saznajemo da su policajci imali operativna saznanja da se u diskoteci nalazi nekoliko istaknutih članova automafije s Pala, te da je to bio dodatni razlog da se uđe u objekt, piše Avaz.

Tokom racije, kako saznajemo, uhapšeno je još nekoliko muškaraca koji su se nalazili u klubu. Među njima su i dvojica poznatih tuzlanskih biznismena čiji identiteti nisu saopšteni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading