(VIDEO) Kraljica Hrvatske spremna da osvoji Srbiju!

Autor:

Zabava

26.11.2019

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgodna pevačica iz Hrvatske Kristina Bralo rešila je da osvoji region kako glasom, tako i stasom! Seksepilna plavuša snimila je svoju prvu pesmu pod nazivom "Pronto" kojom će pokušati da se probije na srpsko tržište, a sudeći po reakcijama na "Jutjubu" Kristina je već osvojila srca publike - posebno pripadnika jačeg pola!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kristina Bralo

U spotu, Kristina izgleda poput svetskih zvezda, a devojke koje su komentarisale njeno prvo "čedo" oduševljene su stajlinzima koje je odabrala.

Atraktivna plavuša rođena je u Zagrebu, a od dvanaeste godine se bavi javnim poslom. Obožavala je ples, a kao klinka je pevala sa rođenom sestrom na Splitskom festivalu. Za razliku od većine njenih koleginica, Kristina je završila američki fakultet koji je pohađala u Zagrebu. Ono što je posebno interesantno kad se spomene ime Kristine Bralo jeste činjenica da je 2013. godine pobedila u takmičenju za Kraljicu Hrvatske.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

S obzirom na to da je sada rešila da se maksimalno posveti muzičkoj karijeri, verujemo da će Kraljica Hrvatske napraviti lom u Srbiji!

Poslušajte Kristininu prvu pesmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading