ŠOK! Posle samo godinu dana Folk haus se predomislio: Priju hoće da napusti bend, vraćaju se Lukasu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk haus bend, koji se proslavio tokom duge dve decenije saradnje sa Acom Lukasom, zažalio je što je prekinuo saradnju sa folk zvezdom i prešao kod Aleksandre Prijović. Kako Srpski telegraf saznaje, bend nije zadovoljan zaradom koju su za godinu dana imali sa Prijovićkom, pa bi veoma želeli da pregovaraju sa Lukasom o eventualnom povratku.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aca Lukas

- Šef benda stavio je na papir koliko su zaradili za godinu dana rada sa Aleksandrom i došli su do cifre od 24.000 evra po članu na godišnjem nivou, što je bilo gotovo tri puta manje nego tokom rada sa Lukasom. Sa njim su izlazili godišnje i do 70.000 evra, u zavisnosti od angažmana - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Kontaktirali su već sa Acinim menadžerom kako bi videli da li ima prostora da dogovore ponovnu saradnju. Još uvek su pregovori u toku, ali postoji mogućnost da će do ponovne saradnje doći jer je i Aca, pored toga što se sa njima najbolje razumeo, negde i emotivno vezan za bend koji je bukvalno on stvorio.

RepublikaFoto: Miloš Rafailović
Aleksandra Prijović

Kako dalje saznajemo, članovi Folk hausa se ne žale na isplatu, tvrde da je Aleksandra poštena i da im uvek isplati sve do dinara, ali je problem što ona nema tezge kao Lukas. Ona radi dva dana u nedelji, dok je on angažovan od tri do pet puta. A pored čestih angažmana, njegova je i cena veća, a samim tim i benda.

Aca: Ja sam odlučujem sa kim ću da radim, a te navode da li ćemo ponovo raditi neću komentarisati

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, kontaktirali smo sa Lukasom, koji je odmah stavio do znanja da je on glavni i da samo on odlučuje sa kim će da radi.

- Nisam upoznat sa slučajem! I ne znam kakve ja imam veze sa Prijovićkom i tim bendom. Ja sam odlučujem sa kim ću da radim, a te navode da li ćemo ponovo raditi neću da komentarišem - rekao je Lukas za naš list.

Sa druge strane, pozvali smo i Prijovićku, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javila na naše pozive, niti je odgovarala na poruke.

Foto: ST/D. KADIĆ

Aca: Ja sam ih izmislio!

Nakon što su otpočeli saradnju sa Aleksandrom Prijović, Aca Lukas je u jednom opširnom intervjuu objasnio kako je došlo do razlaza sa bendom i otkrio da li je ljut na koleginicu koja je angažovala njegove ljude za svirke.

- Nakon 20 godina prekinuli smo saradnju iz više razloga. Ništa nema doživotni rok trajanja. Potrebna je bila nova energija i tu smo se negde razišli na moju inicijativu, tako da ne verujem da smo prekinuli saradnju da bi oni prešli kod nekog drugog da sviraju. Jedan sam od pevača koji je forsirao svoj bend, ne znam da li ste čuli da neko nudi pevača i bend, da se neko tako predstavljao. Želim da kažem da sam ja jedini insistirao i, kada smo počeli saradnju, posle nekoliko meseci rekao: "Sada ćete da idete sa mnom bara-bar". Kao prvo, voleo sam da imam uvek svoj bend, da budem pevač benda, to mi je bila želja kao klinca, jedini sam koji je dao pompu i medijsku pažnju svom bendu, snimali smo spotove zajedno - rekao je tada pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ujo

26.11.2019 09:32

Zato što Aca Lukas neće biti trudan i neće imati trudničko bolovanje.