(FOTO) Mlada stigla u Titel: Bogdana pala majci u zagrljaj, sve je spremno za doček zeta Veljka!

Autor:

Zabava

24.11.2019

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić se danas venčavaju, a mlada je upravo stigla u svoje rodno mesto kako bi se spremila i sačekala mladoženju da dođe po nju i izvede je iz porodičnog doma.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Bogdana stiže u Titel

Bogdana je došla u crvenom džipu sa kojim je munjevitom brzinom uletela u dvorište kako bi se što pre spremila za svoj dan. 

Sa majkom se zagrlila u dvorištu i upitala je da li sada oblači Cecinu venčanicu koju su prekrojili po njenoj meri pošto je snajka viša od svekrve. Bila je perfektno našminkana i sa dijademom na glavi. 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Bogdana Rodić

Kako je zakoračila na prag kuće mogao se začuti vrisak Bogdaninih sestara koje nisu mogle da obuzdaju radost kada su je ugledale. 

Tast i tašta Veljka Ražnatovića organizovali su sve za goste, a nisu štedeli ni na hrani i piću kako bi dočekali goste i zeta. 

Porodićna kuća bajkovito je okićena, a obilje hrane i pića dočekaće svatove. 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Podsetimo Veljko i Bogdana će se popoedne venčati u Beogradu u Hramu Svetog Save na Vračaru a građanska ceremonija će se obaviti u svečanoj sali hotela Hajat. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

25.11.2019 17:48

Seljanija!