(FOTO) Evo kako izgleda pozivnica za gala venčanje Veljka i Bogdane: Sve je u zlatu, a ovaj motiv nosi posebno značenje!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zabava

23.11.2019

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović venčaće se u nedelju, 24. novembra.

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck
Bogdana i Veljko...

Naime, pozivnice koje su dobili svatovi izgledaju veoma glamurozno i sve je u zlatnim detaljima. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste poseban motiv koji nosi veliku poruku, a u pitanju je Drvo života, koje se inače nalazi i na ogradi kuće, za koju se šuška da je Ražnatović dobio u miraz.

Upravo je ovo “magično” drvo oduvek važilo za prvu asocijaciju na savršenu i neraskidivu uniju zemlje i neba i vezanosti pojedinca za porodicu.  Sinonim je za snagu, moć, mudrost, čast, vitalnost, stabilnost. U njemu vidimo direktnu vezu sa onim nasleđenim sa korenima i porodicom - to predstavlja koren, dok stablo nosi poruku da dobijamo dozvolu da sami potražimo svoje mesto pod suncem.

Podestimo, na ceremoniji su propisana i pravila oblačenja. Dame bi na svadbi trebalo da se pojave u elegantnim haljinama, a muškarcima u odelima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading