Bubamara odgovorila Sultanoviću na uvrede: Dara: Gorane, treba ti afrička šljiva da ti razbije komplekse!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukti rat između Dare Bubamare i glumca Gorana Sultanovića nakon što je on za Srpski telegraf izjavio kako ne želi da u novinama izlazi njegovo ime pored starleta kao što su ona i Kija Kockar.

Foto: Srpski telegraf
Dara Bubamara

Ova izjava doajena srpskog glumišta Daru je očigledno toliko razbesnela da mu je brutalno odgovorila, i to istim putem, preko našeg lista.

- Ja sam tog čoveka obožavala. Nisam verovala da jedan gospodin može tako nešto da izjavi dok nisam videla snimak. Onda sam shvatila da sam živela u zabludi. U pitanju je jedan sujetan čovek, ženomrzac koji na tako surov način vređa žene koje mogu da mu budu i ćerke - govori Dara Bubamara za Srpski telegraf i dodaje:

- Njemu treba afrička šljiva da smiri svoju iskompleksiranost. Zato se očigledno i ponaša ovako i vređa žene. On odavno nikog više ne zanima, pa se zakačio za Daru Bubamaru, gde mu je sigurno obezbeđen prostor u novinama. Tužno za jednog čoveka sa takvom karijerom.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Goran Sultanović

Sa druge strane, Kija Kockar bila je mnogo blaža prema glumcu, ali se razočaranje i te kako osetilo u njenoj izjavi.

- Čovek je legenda. Starlete jesu ljudski otpad, drugi naziv za prostitutke, a suvišno je reći da ja ne pripadam takvom sloju - izjavila je Kockareva.

Podsetimo, glumac Goran Sultanović osuo je paljbu po Dari Bubamari i Kiji Kockar zbog stalnog zauzimanja prostora u novinama, nazvavši ih starletama.

- Neću da budem u novinama pored Kije i Dare Bubamare. Nek one mlataraju, a vi pišite. Ovo nije moj stav prema vašem listu i vama lično. Protiv vas nemam ništa i poštujem vaš rad, ali moj jedini način da se borim protiv takvog izveštavanja o polusvetu je da ovo kažem javno jer ne mogu da bijem novinare i vaspitavam ih - izjavio je Sultanović i veoma razljutio Daru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bane

23.11.2019 09:56

Goranovom dečku treba afrička.

Odgovori 17 0
Deka

24.11.2019 10:06

Vino i cigarete njemu najvažnije u životu. Završio je on svoje. U penziju.