Srećan kraj: Anabela i Andrej Atijas ponovo zajedno!

Autor:

Zabava

22.11.2019

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod Anabele i Andreja Atijasa protekao je iznenađujuće mirno i tiho, bez iznošenja "prljavog veša" u javnosti, kako to obično bude slučaj kada javne ličnosti stavljaju tačku na zajednicu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Andrej i Anabela Atijas

Podsetimo, par je uporno demantovao novinske napise o problemima u braku, pa čak i kada je do domaćih medija dospela tužba za porodično nasilje koje je pevačica podnela protiv svog izabranika u septembru prošle godine.

Njih dvoje su naposletku stavili tačku na brak, ističući da više nisu mogli da se nose sa pritiskom javnosti i uplitanjem drugih ljudi, ne izgovorivši u izjavama za sedmu silu nijednu lošu reč jedno o drugom.

Iako su prvobitno "otpratili" jedno drugo sa društvenih mreža, Anabela i Andrej su se nedugo zatim ponovo "zapratili", a u toku današnjeg dana je Atijas objavio prvu zajedničku fotografiju sa bivšom suprugom nakon razvoda.

Foto: instagram.com/printscreen
Anabela i Andrej

Na njoj je moguće videti nekadašnje supružnike kako provode vreme zajedno sa ćerkom Blankicom, što je izazvalo salvu oduševljenja.

S obzirom na to da su istakli da se "ljubav nije ugasila", ko zna, možda i daju drugu šansu svojoj ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

22.11.2019 20:53

"Komendijaši".

Odgovori 23 0