Šta li će sad obući? Cecina koleginica prokomentarisala pravilo da na Veljkovu i Boganinu svadbu ne sme da se dolazi u minićima!

Autor:

Zabava

22.11.2019

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Đorđević i njena ćerka Ivana Đorđević raduju se svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić koja je zakazana za nedelju, 24. novembar, a za ovu priliku ispoštovaće propisani dres kod.

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck/ST/Vladimir Lukić
Bogana, Veljko i Ceca

Kako smo već pisali, u pozivnicama koje su stigle svatovima propisano je da se za ceremoniju obuku elegantno, te su pevačica i njena naslednica pripremile posebne toalete.

- U nedelju ćemo biti u dugim haljinama, mora dres kod da se ispoštuje - rekla je Sanja, što je potvrdila i njena ćerka.

Na venčanju Veljka i Bogdane sve će biti glamurozno i spektakularno, budući da se pažljivo vodilo računa o svakom detalju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Đorđević

- Građansko venčanje biće upriličeno u hotelu, nakon čega se nastavlja svadbeno veselje. Na pozivnicama koje su stigle na adrese zvanica piše i dres-kod za svadbu, pa dame treba da obuku duge haljine, dok muškarci treba da se pojave u odelima. Mladenačka torta je na nekoliko spratova i biće teška oko 70 kilograma. Brojni poslastičari rade na torti, a zbog veličine biće unesena iz delova dan ranije. Zbog veličine prave se specijalna kolica na kojima će stajati torta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dika

23.11.2019 08:58

Takve torte se prave na svim svadbama.

Odgovori 10 0
Đekan

23.11.2019 09:05

Šta li će sad sirotani obući?

Odgovori 10 0
Deka

23.11.2019 09:27

Dilema je biti ili ne biti. Siromasi, šta će sad?

Odgovori 10 0