Emir Habibović otkrio: Nedužan sam ispaštao, ali me je žena spasila!

Autor:

Zabava

22.11.2019

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emir Habibović profesionalno peva već više od 15 godina, ali ga je šira publika upoznala prošle godine, kada ga je pokojni Šaban Šaulić predstavio kao svog naslednika. Ovaj pevač, koji nema nijedan skandal otkad je na javnoj sceni, kaže da je njegov put bio trnovit, ali da je sada na dobrom putu, ponajviše zahvaljujući deci i supruzi Anđeli.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Emir Habibović...

- U muzičkom svetu svako zna šta se dešava, tako da ni ja ne bih mogao da sakrijem kada bih nešto loše radio. Ali, doživljavao sam neke nepravde sa kojima mi je bilo teško da se izborim. To sam, srećom, prebrodio pre nego što sam postao poznat. Moja najveća podrška su deca i supruga Anđela, koja je, moram da priznam, uvek u pravu. Ona najčešće neke stvari vidi mnogo bolje nego ja. Prvo počnem da se raspravljam, ali obično moram da popustim - sa osmehom kaže Emir, koji je jedan od najzaposlenijih pevača na estradi.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Emir sa suprugom Anđelom...

- Dešavalo se da pevam 25 dana od 30, pošto mi je teško da odbijem pozive. Međutim, zaključio sam da treba da brinem o sebi i svom glasu, pa u poslednje vreme dajem sebi malo više odmora. Naročito sam gledao da budem svež pred snimanje kavera, pošto sam otpevao svih 14 pesama za jednu noć, uz pratnju orkestra Borka Radivojevića i Enerdži benda. Tu su neke Šabanove pesme koje su mi drage, ali i moje, one koje mi publika najviše traži na nastupima - ističe Emir, koji je, između ostalih, snimio i kaver za popularnu numeru “Živim al’ nisam živ”, a uskoro planira da svoje slušaoce obraduje sa još dve nove pesme.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading