(FOTO) Nikolija Jovanović nikad bolje nije izgledala: Ovo je tajna njene nove linije i brutalnog tela!

Autor:

Zabava

22.11.2019

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna pevačica Nikolija Jovanović privlači pažnju publike, kako svojim pesmama, tako i svojim izgledom.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Nikolija Jovanović...

Nikolija je definitivno neko ko vodi računa o sebi i svom telu, a budući da se ne tako davno porodila logično je da se još više neguje.

Naime, pevačica je sada otkrila i šta je tajna njene fenomenalne figure. Ona je na svom profilu na Instagramu objavila sliku iz krio saune i time pokazala koliko je zadovoljna rezultatima koje ova metoda pruža.

 

Inače, ovo mesto nalazi se u vlasništvu kapitena košarkaškog kluba Partizan Novice Veličkovića, a kako biste videli sve prednosti krio saune možete doći i sami se uverite u kvalitet.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković...

Pozitivni efekti boravka u krio sauni su brojni. Posebno treba napomenuti da krio sauna koriguje fiziološke procese, obnavlja prirodni balans organizma, stimuliše metabolizam i prirodni imuno sistem. Osim toga, boravak u ovoj sauni može Vam pomoći da se izborite sa viškom kilograma i celulitom, kao i da regenirešete Vašu kožu i učinite je mekom i zdravom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading