Živojinovići večeras slave: Mali Aleksandar sa deda Bobom dočekuje goste

Autor: A.P.

Zabava

21.11.2019

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva Lepa Brena i njen suprug, nekadašnji teniski as Boba Živojinović sa sinovima Filipom, Stefanom i Viktorom, snajkom Aleksandrom Prijović i unukom Aleksandrom večeras slave Aranđelovdan u njihovoj vili u beogradskom naselju Bežanijska kosa.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Boba i Brena

Gosti porodice Živojinović navikli su da kod njih dolaze praznih stomaka jer znaju da ih čeka Bobina bogata mrsna trpeza, ali i mnoštvo specijaliteta čak i za one najprobirljivije.

Ove godine su sarme uvijali Stefan i Viktor, a da su uzeli ucesce u prioremama pokazali su na drustvenim mrezama, gde su se pohvalili i da je troeza spremna pre nego su im stigle prve zvanice.

U porodici u kojoj je troje odličnih pevača, jasno je da i muzike ne može da manjka, pa se tradicionalno slava Živojinovića pretvori u odličnu žurku.

 - Za razliku od prethodnih godina ovog Arandjelovdana deda Boba je ulogu glavnog domaćina podelio sa svojim unukom Aleksandrom, kojem se gosti neprestsno dive kako ga je mama Prija divno stilizovala. Stričevi ponosno nose devetomesečnog bratanca koji je u njihov dom doneo mnogo radosti. Mališa se ne odvaja od dede i stričeva - kaže izvor Srpskog telegrafa koji se gosti u kući poznate porodice. 

 

 

Među prvima je na slavu stigao Saša Popović sa suprugom Suzanom, kao i Mladjan Dinkić takodje sa nežnijom polovinom, dok je blogerka Zoranah došla sama, kao i pevač Stefan Petrušić i producent Damir Hadnanović. Za gazdaricu Brenu stiglo je mnogo cveća, a jedan od najlepših buketa doneo joj je Žika Jakšić.

Ruku pod ruku stigle su kod Živojinovića i komšije Kojići doduše bez Kebe, mladjani  Igor sa mamom Oljom i ženom Severinom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading