Porodica Živojinović spremna za novog člana! Prija: Filip i ja ćemo usvojiti dete!

Autor:

Zabava

21.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović u novu godinu ulazi radno i ostvareno, kako u braku, majčinstvu tako i u poslu.

Foto: e-stock/Miloš Rafailović
Aleksandra Prijović

Na konferenciji povodom zakazanog nastupa u najluđoj noći za Srpski telegraf otkrila je da još uvek neće nasledniku Aleksandru roditi brata ili sestru, ali da je sa suprugom Filipom Živojinovićem uvek za opciju usvajanja dece.

Snajka porodice Živojinović ne krije da bi želela da se broj članova porodice uveća, ali ističe da u ovom trenutku to nije moguće zbog zdravstvenih razloga.

Aleksandra: Doktorka je preporučila da sa novom trudnoćom pričekam bar dve godine

- Još je rano za novu bebu. Aleksandru je tek osam i po meseci. Doktorka mi je nakon porođaja iz zdravstvenih razloga preporučila da sa novom trudnoćom sačekam bar dve godine - otkriva pevačica i dodaje da će se svakako ponovo ostvariti u ulozi majke:

Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić
Filip Živojinović

- Novog člana porodice će biti, ali malo ćemo sačekati.

Aleksandra nije spremna ponovo da rodi, a na pitanje o usvajanju dece odgovara potvrdno, ističući ljubav prema mališanima.

- Mnogo volim decu. Bez razmišljanja, Filip i ja bismo usvojili dete ako tako odlučimo. Što da ne - zaključuje Aleksandra Prijović za Srpski telegraf. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading