Simbolika broja 24: Evo zašto Veljko ženi Boganu baš na ovaj dan!

Autor:

Zabava

20.11.2019

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svadba decenije zakazana je za 24. novembar kada će biti upriličeno gala svadbeno veselje Veljka Ražnatovića, sina pevačice Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, i Bogdane Rodić iz Titela.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Veljko i Bogdana

Mesecima unazad domaća javnost bruji o "svadbi decenije", kako su prozvali venčanje Veljka i njegove izabranice Bogdane Rodić, koje je umnogome povezano s onim koje je pre više od dve decenije održano između njegovog pokojnog oca i majke.

Broj 24 ima, po svemu sudeći, posebnu simboliku za Ražnatoviće - naime, Veljko je svoju svadbu zakazao baš za 24. novembar, a zanimljivo je i to da su njegovi otac i majka sklopili brak pre tačno 24 godine!

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck
Bogdana i Veljko

Međutim, to nije sve - trudna Bogdana postaće gospođa Ražnatović u svojoj 24. godini, a na crkvenom u venčanju, koje će biti održano u Hramu Svetog Save, poneće venčanicu svoje buduće svekrve Cece, koja je istu nosila na svojoj svadbi, pre tačno 24 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading