Ana Kokić konačno progovorila o životu i novom dečku: Smejem se, a ceo svet mi se ruši!

Autor: pink.rs

Zabava

19.11.2019

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Kokić nedavno je stavila tačku na svoj brak sa vaterpolistom Nikolom Rađenom, ali je sada taj težak period iza nje. Ona se vratila svom poslu, te redovno nastupa, a njene odevne kombinacije su i te kako komentarisane.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ana Kokić

Ona je ovog puta otkrila kako njene ćerke reaguju na njene stajlinge.

- Jao kombinacija... Ovo je scenska garderoba, to je valjda dozvoljeno, igranje, eksperimentisanje. Ćerke se ne mešaju, ali se desilo par puta da imam dekolte, a one dođu i zakopčaju mi rajsferšlus i kažu: "E sad možeš da ideš"- tako da treba nekad i decu poslušati", rekla je pevačica.

Ana je navela da njen posao zahteva i glumu, te je istakla da je mnogo puta morala na bini da zablista nasmejana iako joj nije bilo do smeha.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Ana Kokić

- Naš posao zahteva i glumu, mi stalno glumimo na sceni, u spotovima, na nastupima, desi se da dođem da pevam, a ceo svet mi se ruši ili nisam raspoložena, ili se desilo nešto što me pogodilo, ali jednostavno na bini sam nasmejana, raspoložena i vesela, tako da je to na neki način gluma, naučimo to vremenom-  navela je Kokićeva.

U medijima se nagađalo da Ana ima novog partnera i da je ponovo emotivno ispunjena, a ona je sada otkrila šta je od toga istina.

- Ništa, rekla sam da taj dečko ne postoji. Taj naslov su izvukli, ništa nisam rekla- zaključila je pevačica 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

19.11.2019 12:01

Reklamirala razvod mesec dana. Kako se niko nije javio?