(VIDEO) Poljupci pršte na sve strane! Prešla preko pljuvanja i cepanja stvari: Andreana Čekić i bivši verenik obnovili vezu!

Autor:

Zabava

18.11.2019

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić izgleda je ostavila skandal iza sebe i oprostila oženjenom verenuku Marku Miloševiću nasilje i svađe.

RepublikaFoto: instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić i njen verenik

Andreana je naime objavila na Instagram storiju kako se smeje i ljubi sa svojim izabranikom i na taj način demantuje sve navode da će uskoro ponovo raskinuti.

Podsetimo, Milošević i Andrena raskinuli su kada je u jednom noćnom klubu u Americi Marko navodno pljunuo pevačicu i iscepao joj majicu, a sve se odigralo pred članovima Andreaninog benda. Njih dvoje su se pre toga verili iako je on i dalje u zakonitom braku sa ženom sa kojom ima i dete. Ipak, njihov odnos nije idiličan kao što se predstavljaju, pa je još jedna u nizu njihovih svađa poljuljala romantičnu vezu. No, kako to biva kod pravih ljubavi, navodno je par uspeo da prevaziđe i to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dikara

19.11.2019 09:40

Ali ono, kad švalerka prevari švalera sa drugim švalerom. Ahahahahahaha!