(FOTO) Veljko sa stilom proslavio momačko veče: Ceca delila bakšiš šakom i kapom, a tek da vidite iznenađenje na kraju!

Autor: Informer

Zabava

18.11.2019

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, sinoć je imao momačko veče.

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck/ST/Vladimir Lukić
Veljko i Bogdana...

Mladi bokser okupio je porodicu i najbliže prijatelje, kako bi se zajedno proveselili pred venčanje decenije, koje je zakazano za nedelju, 24. novembar.

Iako su pokušali da sakriju od medija šta se dešavalo u njihova četiri zida, ipak je uspelo da se dođe do detalja i otkrije ko je sve prisustvovao ovom gala događaju.

Foto: instagram.com/spartakpoletan
Ceca i Veljko...

Osim Ražnatovićevih drugara iz detinjstva i sa boksa, tu je bila i njegova majka Ceca, koja se u jednom trenutku popela na sto i latila mikrofona, pa zapevala "Nagovori", "Ličiš na moga oca", "Gore od ljubavi" i druge hitove.

Foto: instagram.com/ljubanvidovichofman3157

Pored nje, zapevali su i Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika i Gojko Vujić, nekadašnji takmičar Zvezda Granda, a "srpska majka" je delila bakšiš šakom i kapom.

Po storijima Veljkovih bližnjih, možemo videti da je na kraju bio i vatromet ispred njihove porodične kuće na Dedinju, a koliko vidimo, verenica Bogdana Rodić ipak nije bila prisutna ni u jednom trenutku.

Foto: instagram.com/spartakpoletan
Vatromet...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading