OVO JE KRIMINAL: Suknje Verice Rakočević prodaju se za 100 dinara!

Zabava

23.09.2017

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata kreatorka Verica Rakočević umalo nije doživela nervni slom kada je videla da se na internetu koristi njeno ime kako bi se prodale suknje po drastično nižoj ceni!

Foto: www.facebook.com/Verica Rakocevic Kuzmancevic
Verica Rakočević

Verica je na Fejsbuku naletela na stranicu koja prodaje komade garderobe potpisane njenim imenom. Naime, izvesna gospođa prodaje suknje koristeći Veričino ime i to za samo 100 dinara. Kreatorka je na ovo veoma burno odreagovala, a kako i ne bi s obzirom na to da je svoju karijeru godinama gradila i to veoma uspešno. 

 

 

- Ovo je kriminal! Na ovom sajtu se prodaju navodno VR stvari. Da li sam ja bacila 35 godina rada da propalice ovako ruše moj ugled? Da li policija u ovoj zemlji moze od kriminalaca da zaštiti nečije ime? Pogledajte, svaki komentar je suvišan, a ja ću pokušati da verujem da policija to može da reši. Molim sve da ne nasedaju na ovu strašnu laž! - napisala je Verica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading