Ceca se nije pojavila na Bogdaninoj devojačkoj večeri: Folk diva otkrila pravi razlog!

Autor: Blic

Zabava

16.11.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana Rodić proslavila je u sredu uveče devojačko veče, međutim ovom događaju nije prisustvovala njena buduća svekrva, folk zvezda Ceca Ražnatović.

RepublikaFoto: Promo foto
Ceca Ražnatović...

Ceca Ražnatović otkrila je da je bila pozvana na proslavu, ali da nažalost zbog brojnih obaveza nije stigla da prisustvuje istoj.

- Nisam imala vremena da pomognem u spremanju tog posebnog dana za Bogdanu, ali su sve to savršeno organizovale njene sestre, drugarice, kuma i Anastasija. Bila sam pozvana, ali nisam mogla da odem. Iskreno, još i ne znam kako su se devojke provele jer nijedna nije stigla da mi ispriča. Ja sam zauzeta po čitav dan jer samo razmišljam o svadbi i sada pomažem Veljku oko spremanja njegove momačke večeri koja će biti održana u nedelju - rekla je Ceca.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Veljko i Bogdana...

Ceca pažljivo vodi računa o svakom detalju kada je reč o svadbi njenog naslednika Veljka i Bogdane, koja je zakazana za 24. novembar, a kako se piše biće ispoštovana dva velika običaja.

- Neće biti tu mnogo običaja, čak su pisali da će on nositi vojnu uniformu, to je stvarno dezinformacija. Biće kupovina mlade, skidanje jabuke, onako kako tradicija nalaže i ono što je elementarno. Posle crkvenog venčanja uslediće građansko i prelepa žurka u hotelu. Verujte mi da kada vam ovo sve pričam, u glavi mi je hiljadu stvari koje treba da se do sledeće nedelje privedu kraju - objasnila je Ceca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading