Isplivali frapantni detalji iz Lazićeve bolničke sobe: Medicinska sestra ga oralno zadovoljavala, usluge debelo naplaćivala!

Autor: Svet

Zabava

15.11.2019

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da Darko Lazić ne može bez žena i seksa.

RepublikaFoto: Prntscrin
Darko Lazić...

Toliko je opsednut time da su mu čak i u bolnicu dolazile devojke koje je plaćao - prenose beogradski mediji.

- Darko je bio u veoma lošem stanju nakon saobraćajne nesreće, lekari su se borili za njegov život, a dok se cela nacija pitala da li će ikada stati na svoje noge, u njegovoj bolničkoj sobi svašta se dešavalo. Čim je došao sebi i čim su mu rane od operacija zarasle, on je hteo seks. Govorio je da će mu samo seks pomoći da pretrpi bolove i tu užasnu situaciju u kojoj se našao. Pošto su njegovi prijatelji na sve načine pokušavali da mu pomognu, ispunili su mu i tu želju pa su mu u bolnicu dovodili devojku koja je zaista medicinska sestra, ali i prostitutka. Ona je pružala Darku utehu i podršku, a i oralno ga zadovoljavala. Naravno, svoje usluge je debelo naplatila, ali nije bila jedina. Pored nje bilo je još par devojaka koje su na taj način vodile računa o njemu. Nema šta, on je uvek bio lepak za devojke, voli seks, pa čak i u tim trenucima. Jeste da je situacija bila čudna, ali izgleda da je delovalo - kaže izvor.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Darko Lazić...

Jeste, delovalo je, evo Drako je stao na svoje noge, počeo da nastupa, uozbiljio se, ima verenicu, a i sa bivšom ženom Anom mu je krenulo na bolje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jela

15.11.2019 15:08

Ne mogu da verujem. Pa one su ga iscrpljivale. Zato se i nije izlečio nego je pobegao iz bolnice.

Odgovori 16 1
Nada

15.11.2019 21:05

Kazu, zene se lepe na njega, magnet za zene...... Bas bi volela da vidim koliko bi se njih zalepilo za njega tako mesnatog da nema para i da nije tako poznat?

Odgovori 15 0
ja

16.11.2019 03:10

Svaka cast,sve lepse od lepseg….totalni sunovrat...u to neko vreme,majka I otac "prose" da naplate za stanarinu , jer nemaju za zivot….