Đoganijeva opet pukla zbog Slobe: Zbog Radanovića ne zna gde udara, podigla celu Srbiju na noge!

Autor:

Zabava

14.11.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani navodno je dala izjavu nakon što je konačno svima jasno sa kim se njena bivša rijaliti ljubav, Sloba Radanović viđa. Naime, Luna se obratila svojim fanovima na Instagramu pa objasnila da je to poslednji put da se obraća na tu temu.

RepublikaFoto: Instagram/Youtube
Sloba i Luna...

Đoganijevoj je izgleda dosta da se i sada, kada gradi sopstvenu karijeru, njeno ime vezuje sa bivšu rijaliti ljubav koju je jedva prebolela, kako je i sama u više navrta izjavljivala. Sada je rešila da stavi tačku. 

- Poslednji put ću se obratiti na ovu temu. Nikakve izjave nisam davala niti komentarišem Slobu i njegov život. Sve izjave koje su izašle su laž. Svima želim puno sreće u životu. Hvala - napisala je novokomponovana pevačica.

Foto: instagram.com/luna_djogani
Lunina objava...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Kaja

14.11.2019 18:58

Koja je ovo bednica. Ostavi coveka vise na miru bila si mu samo jedna od ljubavnica i to je to

Odgovori 14 7
borko

14.11.2019 23:08

Bila jejedna id više stotina.

Ila

29.11.2019 15:51

Bravo devojko. O bivšima sve najlepše. Po tome si poznata da se ne baviš tračarenjem i davanjem izjava u negativnom konteksu o bilo kom.. Sem toga, taj mladić je tebe ludo voleo,iskrneo i čisto kao i ti njega. To treba poštovati.Ti si prelepa i dobra devojka. Posebna.