Mislio da se samo druže: Oglasio se muž Slobine devojke pa otkrio sve o ženinoj vezi sa pevačem!

Autor: informer.rs

Zabava

14.11.2019

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji bruje o tome da muž devojke Slobe Radanovića preti pevaču ubistvom, a sada se oglasio i suprug Jelene Đuričanin.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

Naime, Jeleninom mužu zasmetalo je što je ona vodila njihovog sina kod pevača, pa je napravio skandal. Ipak, biznismen kaže da mu uopšte ne smeta što je njegova žena već sedam meseci u tajnoj vezi sa pevačem.

- Nemam ništa protiv da se Sloba Radanović oženi mojom ženom. Jelena i ja odavno nismo zajedno iako smo još uvek zvanično u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa - kaže Marković, koji već dugo živi u inostranstvu. Jelenin muž dodaje da njih dvoje imaju iskren odnos, tako da je medu prvima saznao da mu se žena viđa sa Radanovićem.

Foto: Privatna arhiva
Slobina devojka

- Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje dece i želim da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže - priča Igor.

Na pitanje da li je tačno da su "golupčići" trenutno zajedno u Moskvi odgovara:

- Da, jesu. Jelena me je zvala da krenem s njom u Moskvu jer tečno govorim ruski. Otputovala je tamo da leči glavobolju. Upoznali smo se. On je jedan fini kulturan mladić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

14.11.2019 12:12

Našao ženu sa detetom. Zašto da se Sloba muči da pravi decu?