Luna brutalno isprozivala bivšeg dečka: Slobu su stigle moje kletve, sada je on LJUBAVNIK!

Autor:

Zabava

14.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena pevačica Luna Đogani dočekala je svojih pet minuta, pa je brutalno oplela po bivšem ljubavniku Slobi Radanoviću i njegovoj novoj, još uvek udatoj, devojci Jeleni Đuričanin Marković. Đoganijeva smatra da je pevača stiglo sve ono što je on njoj radio i ne krije da joj je drago što je sada Sloba predstavljen kao ljubavnik tuđe žene.

Foto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Luna Đogani

Kako smo pre dva dana pisali, Radanović je već pet meseci u ljubavnoj vezi sa atraktivnom plavušom Jelenom, koja je zbog njega ostavila supruga, poznatog biznismena Igora Markovića. Za Srpski telegraf Lunin blizak prijatelj otkrio je kako ona gleda na Radanovićevu najnoviju aferu sa udatom ženom.

- Slobu su stigle sve moje kletve i svaka moja suza! Ne mogu da budem neiskrena i da kažem da mi nije drago. Jeste! Drago mi je samo zato što Slobodan nije ispao čovek prema meni. Evo, neka sada vidi kako je biti ljubavnik. Baš me zanima kako će se sada ponašati kada ga svi budu okarakterisali kao otimača tuđih žena - rekla je Luna svom prijatelju koji nam je doslovce preneo njene reči.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Sloba Radanović

- Znate kako kažu, sve se vraća. Ovaj od gore sve gleda. Vidim da on pokušava da se izvadi iz čitave situacije, ali je i više nego očigledno da je on sa tom udatom ženom u vezi. Baš me zanima šta li njen muž, za kojeg Sloba kaže da ga poznaje i da je gospodin, ima da kaže na to što mu je Radanović preoteo ženu. Nadam se da će debelo osetiti šta znači biti nečiji ljubavnik.

Podsećamo da je Sloba u "Zadruzi 1" prevario svoju tadašnju ženu Kiju Kockar sa Lunom. Nakon toga Đoganijeva je mesecima bila na stubu srama zato što je uplovila u vezu sa oženjenim muškarcem. Nakon samo par godina, Radanovića je stigla ista sudbina.

Jelenu će muž uništiti!

Kako je Igor Marković saznao da mu žena Jelena i Sloba rade iza leđa, kako tvrde naši izvori, on je poludeo, a tek kada je shvatio da se oni već mesecima viđaju, zapretio je da će je uništiti.

- Igor je gospodin, čovek od reči. Njemu ovakva bruka ne treba. Jelena nije svesna šta radi, Igor će je uništiti. Otkriće sve njene tajne, koje nimalo nisu naivne. Progovoriće o svemu što je radila kada je upoznao, kao i o nekim stvarima koje će lično po nju loše uticati - rekao je izvor blizak Markoviću i dodao:

- Jeleni je ispunjena svaka želja, Igor je na nju gledao kao na princezu. Živi u potpunom luksuzu, sve dobija na tacni. Ovakvo njeno ponašanje iznenadilo je celo naše društvo. Jednostavno, niko nije ni pomišljao da je ona spremna na tako nešto. Znali smo Slobu, kao i Igor što ga je poznavao, ali nikada nismo slutili da će Jelena i on napraviti ovako nešto.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić

Anabela: Slobodanov život me ne zanima!

Kako je Anabela Bukva preživela pravi pakao dok je njena ćerka Luna bila u vezi sa Slobom, pitali smo je da li je tačno da se u životu sve vraća, te da su pevača stigle sve Lunine suze.

- Nemojte mene, molim vas. Što bi mene interesovao njegov život i šta on radi?! Moje dete odavno nema nikakve veze sa njim, tako da me ne zanima ništa vezano za njega - rekla je Bukva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jana

14.11.2019 07:30

Slobo samo uzivaj,tvoj je zivot

Mišo

14.11.2019 12:20

Kakva modna blogerka takva i moda.

Odgovori 10 1
Jelena

14.11.2019 12:51

To ne oslobadja Lunu Đo od odgovornosti za rasturanje tudjeg braka.

Odgovori 10 0