Sloba biznismenu preoteo ženu: Svi detalji tajne ljubavne veze o kojoj bruji estrada!

Autor:

Zabava

13.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Sloba Radanović već pet meseci je u ljubavnoj vezi sa zgodnom plavušom Jelenom Đuričanin Marković, koja je zbog njega ostavila supruga Igora Markovića, biznismena, kojeg su neki mediji dovodili i u vezu sa kriminalnim poslovima iako za to ne postoje dokazi.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

Jelena i Sloba su početkom leta uplovili u romansu, ali su mesecima strahovali da za njih ne sazna njen suprug, pa su se tajno viđali u njegovom stanu i po hotelskim sobama. Neretko je Jelena odlazila sa Slobom i na njegove nastupe u inostranstvu.

Kad su simpatije prerasle u ozbiljnu zaljubljenost, pa onda i u ljubav, Jelena je odlučila da stavi tačku na brak da bi slobodno mogla da se prepusti vezi sa pevačem. Jedina prepreka, pored straha od reakcije muža, za Jelenu su bila njena deca, ali je pored pevača našla sigurno utočište i zaštitu, pa je nedavno odlučila da konačno završi sa dvostrukim životom i preda papire za razvod braka.

Sloba: Jelena se razvela krajem prošle godine koliko ja znam. S njom sam jako blizak

- Romansi koja se razvijala skoro filmskom brzinom prethodilo je pređašnje poznanstvo Slobe i lepe Jelene i njihovo višemesečno dopisivanje prvo preko društvenih mreža, a onda i putem poruka. Kad su počeli da se viđaju, stalno su se plašili da za njihovu vezu ne sazna Jelenin muž, ali i Kija Kockar. Međutim, oni su se opasno zaljubili i počeli da pričaju o njenom razvodu, pa i da planiraju zajednički život, te su stvari izmakle kontroli i skoro svi su saznali za njihovu vezu. Sloba je rekao Jeleni da može da računa na njega za sve što joj treba, pa i da će s njom brinuti o njenoj deci. Nju je to ojačalo i odlučila je da se razvede od Igora - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak Slobinoj devojci.

Foto: Privatna arhiva
Jelena Đuričanin

Zgodna Beograđanka rasturila porodicu zbog markantnog pevača Slobe Radanovića, koji je, kažu, odlepio za njom

Radanović je u izjavi za Srpski telegraf potvrdio da Jelena jeste deo njegovog života i da mu je stalo do nje, ali tvrdi da je razvedena od prošle godine iako naš izvor kaže da je njena brakorazvodna parnica u toku i da Slobina devojka i dalje nosi udato prezime.

- Jelena se razvela krajem prošle godine koliko ja znam. Sa njom sam jako blizak, ali nismo u emotivnoj vezi, nego smo samo prijatelji. Njenog bivšeg muža sam upoznao i delovao mi je čestito i normalno, a ne kriminalac, kako kažu bolesni fanovi. Jelena i ja ne krijemo da smo bliski jer u suprotnom ne bismo išli zajedno u pozorište. Međutim, njoj ne prija da izlazi po novinama zbog privatnih i vrlo osetljivih stvari - rekao je Sloba Radanović za Srpski telegraf.

Da se kolo sreće okreće i da uloge brzo mogu da se zamene, upravo je živi primer Sloba, koji je pred milionima gledalaca do pre godinu i po dana bio preljubnik koji je ostavio suprugu Kristinu Kockar zbog ljubavnice Lune Đogani, dok je doskoro bio ljubavnik doskorašnje žene biznismena.

Foto: Privatna arhiva

Jelenin muž pretio Slobi?

U avgustu mesecu prestonicom je kao bomba odjeknula vest da je Sloba Radanović angažovao obezbeđenje u strahu od opasnog kriminalca iz inostranstva sa čijom ženom je spavao i koji ga je zvao telefonom da mu preti.

- Muž koji živi u inostranstvu saznao je za aferu svoje žene sa pevačem i spreman je da opere obraz tako što će se žestoko osvetiti Radanoviću i naučiti ga čije žene ne sme da odvlači u krevet - izjavio je letos u čitavu situaciju dobro upućeni izvor magazina Svet.

Foto: Printscreen/TVPink

Kija htela da se ubije zbog Jelene?

Slobina bivša žena Kristina Kija Kockar u oktobru je doživela nervno rastrojstvo kad je saznala da se Radanović viđa sa Jelenom Đuričanin Marković i jedne noći je pripita upala u njegov stan oko dva ujutru, preteći mu da će da se ubije zbog njega.

- Kristina je uzela nož sa stola kad sam joj rekao da je ne volim onako kako ona želi i naslonila je oštricu sebi na stomak. Prepao sam se da će sebi da naudi. Smirio sam je, ali kasnije je ona opet uspela da dođe do noža. Kad sam hteo da je smirim, u otimanju smo oboje pali na pod i onda sam pozvao policiju - rekao je Sloba inspektorima nakon skandala, koji je policija okončala tako što je Kiju odvela u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević".

Komšije su tog dana našoj novinarskoj ekipi ispričale da Sloba Radanović ima devojku koja često boravi kod njega u stanu, a po opisu liči na Jelenu.

Sloba bi mogao više da kaže

Radanovićeva bivša supruga, rijaliti-zvezda i pevačica Kija Kockar je reagovala prilično staloženo na pitanje da li je upoznala Slobinu devojku Jelenu i šta misli o toj vezi.

- Slobodan i ja smo razvedeni i mene ne zanima njegov ljubavni život. Pozovite njega, verovatno on može više da vam kaže po tom pitanju - rekla je Kija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vaso

13.11.2019 10:10

Sloba im rasturio brak i porodicu. Zgodna Beograđanka rasturila porodicu zbog markantnog pevača Slobe Radanovića, koji je, kažu, odlepio za njom.

jelena

13.11.2019 10:13

Da li "markantan" znači debeo? Ako je tako, onda je tačno da je debeo, baš debeo..

Odgovori 13 1