Se*si Sandra proslavila 31.rođendan: Boban Rajović zavodio pevačicu i pevao joj na uvce!

Autor:

Zabava

11.11.2019

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seksi Sandra Valterović proslavila je svoj 31. rođendan u jednoj popularnoj kafani gde je svojom pesmom zabavljala goste, ali i prisutne.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Pevačica je bila izuzetno vesela i dobro raspoložena

Ona je na sebi imala haljinicu koja je otkrivala njenu zadnjicu. Kada se popela na scenu, ispod providne haljinice se videlo i ono što nije trebalo.

Ušla sam u četvrtu deceniju, ali se i dalje osećam kao tinejdžerka

Sandra je otpevala nekoliko pesama, a onda ju je u ponoć društvo iznenadilo sa tortom i vatrometom. Torta je bila u obliku torbice, jer je poznato da Sandra obožava modu i modne detalje. U jednom momentu u kafani se pojavio i pevač Boban Rajović koji je odmah prišao svojoj mlađoj koleginici da joj čestita rođendan. On je za nju otpevao nekoliko pesama na oduševljenje ostalih zvanica. 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Boban Rajović je iznenadio na rođendanu

- Već 31. a imam osećaj kao da je juče bio 30 - ti rođendan. Osećaj je čudan. Ušla sam u četvrtu deceniju, ali se i dalje osećam kao tinejdžerka. Boban Rajović me je oduševio jer ja obožavam i njega i njegova pesme. To mi je bio najlepši poklon za 31.rođendan - bila je iskrena pevačica.

Foto: Privatna arhiva
Seksi Sandra

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading