Čodin humani gest oduševio Srbiju: Jutjuber kucao ljudima na vrata i poklanjao novac!

Autor:

Zabava

12.11.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni Jutjuber Danilo Badnjar, poznatiji kao Čoda, šetao je od vrata do vrata nepoznatih ljudi raspitujući se koliko im koštaju mesečni računi pod izgovorom da želi da se doseli u njihov kraj, a nakon što bi saznao tačan iznos, darivao bi svoje sagovornike.

RepublikaFoto: Youtube/printscreen/Choda
Danilo badnjar Čoda poklanja novac građanima

Poznati srpski jutjuber Čoda objasnio je na početku svog najnovijeg videa da će obići nekoliko domova i navesti ljude da mu otkriju svoje troškove, a nakon što od vlasnika sazna kolike su im režije, nastojaće da im plati troškove u celosti.

- Idemo da pitamo ljude koliko im koštaju računi jer planiram da se kao uselim ovde. Ali kada mi kažu koliko koštaju, onda im platim koliko kažu, čisto da im unesem neku pozitivu. Zadovoljstvo mi je da napravim jedan ovakav video, lepše ću se osećati. Konačno sam skupio dovoljno novca da mogu da pomognem drugima - rekao je Badnjar.

Čoda: Skupio sam novac kako bih pomogao drugima

Danilo se prvo uputio kod jedne žene, kojoj je dao 3.000 dinara. Zatim kod čoveka koji je jutjuberu otkrio da je ratni invalid, ali da zbog svoje porodice čisti kako bi zaradio neki novac. Kada mu je jutjuber dao 17.000 dinara za mesečne troškove, bio je u čudu.

- Šta, za mene? Koju ja obavezu imam pred tobom? Vi sutra nećete naići i reći: "Dao sam ti 17.000 dinara"? - pitao je čovek, koji je zagrlio Danila kada mu je dao novac.

RepublikaFoto: Youtube/printscreen/Choda
Foto: instagram.com/radamanojlovic

Rada Manojlović: Hvala ti, dragi Čoda!

Jutjuber Čoda, očaran lepotom pevačice Rade Manojlović, odlučio je da joj pošalje poruku na društvenim mrežama.

On je bio originalan kako bi joj privukao pažnju. Skoro u svakoj reči u poruci pisao je prva tri slova njenog imena.

- Šta radiš, Rado? Je li radno? Kapiraš? - napisao je on uz video.

Nije odoleo, a da joj ne pošalje emotikon poljupca.

Nakon toga pevačica je odlučila da mu odgovori na komplimente. To je uradila na Instagramu, gde je objavila njegov snimak. U opisu objave mu se pre svega zahvalila:

- Hvala na komplimentima, dragi Čoda. Pratim tvoj rad i čekam da poradiš na novim klipovima, kojima ćeš nas obradovati.

Danilo Badnjar odlučio je da zarađeni novac daruje potpunim strancima i na taj način olakša im poteškoće sa svakodnevnim troškovima

Jutjuber je pomogao i ženi koja mu je u znak zahvalnosti dala buket ruža.

- U šoku sam. Prvi put da me neko ovako časti, ja nikada u životu ništa nisam dobila - rekla je gospođa čiji se sin javio Danilu i obavestio ga da je njegova majka novac preusmerila na humanitarnu pomoć, kako je rekla, onima kojima je najpotrebniji.

- Ovo je meni lično najdraži video koji sam ikada snimio od početka na Jutjubu. Na ivici sam da zaplačem - izgovorio je Danilo Badnjar i zahvalio se svim koji ga prate, a potom se rasplakao od sreće.

Čodin video u samom vrhu je trendinga na Jutjubu, a pozitivni komentari se nižu bez prestanka.

RepublikaFoto: Youtube/printscreen/Choda

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vaso

13.11.2019 10:25

Čoda: Skupio sam novac kako bih pomogao drugima. Laže. Sve je snimao da bi se reklamirao.