Nisu u redovnom kontaktu: Ovo je polubrat Rade Manojlović!

Autor: blic.rs

Zabava

11.11.2019

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih pevačica "Grand" produkcije Rada Manojlović potiče iz muzičke porodice. Pevački je nadaren njen otac Rade, kao i sestra, koja se odlučila da bude šminkerka, a dar za pevanje poseduje i Radin polubrat sa očeve strane, Nenad Manojlović.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

U medijima se retko pojavljuje, retko i snima pesme, pa publika nije preterano upoznata sa detaljima iz njegovog života.

Nenad se prošle godine oženio partnerkom Jelenom, sa kojom je iste godine dobio i prinovu, a pevač pored ovog ima i dete iz prethodnog braka.

Njegovoj svadbi prisutvovala je i sestra Rada, iako se retko viđaju i čuju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Manojlovic (@nenad.manojlovic.official) on Nov 2, 2019 at 10:51am PDT

- Rada i ja smo dijametralno suprotni, vidimo se jednom u tri godine. Retko se čujemo, ona je jedna od pet najpoznatijih pevačica na Balkanu i ja razumem da je zauzeta. Pored emisija, snimanja i nastupa, svaki slobodan minut gleda da prigrli za privatan život - rekao je pevač prošle godine.

Nenad Manojlović je privatno posvećen porodici, a kada je reč o poslu jedan je od najtraženijih pevača "Grand" produkcije. Posebno je tražen kada je reč o privatnim slavljima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading