Katarinu Živković biznismen zaprosio na Maldivima!

Autor: Alo

Zabava

10.11.2019

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna folk zvezda Katarina Živković spakovala je kofere i zajedno s prijateljicama pre nekoliko dana napustila Beograd. Ona se uputila na luksuznu destinaciju kako bi se odmorila od velikog broja nastupa koje je imala u poslednje vreme i napunila baterije za nove radne pobede!

RepublikaFoto: Promo foto
Katarina Živković...

Kaća je keširala ozbiljnu sumu kako bi se baškarila u luksuznom rizortu na Maldivima, a s obzirom na to da i te kako ima posla, očigledno joj nije bio problem da plati ovo putovanja za sebe i prijateljice.

No, nije ni slutila da će odmah po dolasku na Maldive zapasti za oko bogatom biznismenu iz Australije koji je odlepio čim je ugledao.

- Kaća u poslednje vreme izbegava da govori o emotivnom statusu. Nekoliko puta se opekla jer je previše pričala o partnerima, pa je sada odlučila da ljubomorno čuva privatni život. Niko ne zna da li je u vezi ili je sama. To joj izuzetno prija, pošto je fokusirana isključivo na karijeru. Često nam kaže kako joj muškarci uopšte ni ne prilaze jer sada zrači nekom drugom energijom, koja odbija pripadnike jačeg pola. No, čini se da je to samo u njenoj glavi, jer ne želi da vidi sva ta silna udvaranja - kaže izvor blizak pevačici.

Pevačica je telo dovela do savršenstva s obzirom na to da ne izlazi iz teretane sedam dana nedeljno, pa je sada postala još poželjnija.

RepublikaFoto: Promo foto
Katarina...

- Već prvog dana njenog boravka na Maldivima uspela je da skrene pažnju na sebe pripadnicima jačeg pola. S obzirom na to da je tamo s drugaricama, odmah su postale meta zgodnih frajera koji su želeli da im se dodvore i da se druže s njima. No, kako je ovaj odmor planiran kao žensko druženje, odbijale su pažnju navalentnih mladića. Ipak, jedan je bio i te kako uporan - otkriva izvor i dodaje:

- Momak, koji je otprilike imao oko 35 godina bio je opčinjen Kaćom. Kasnije se ispostavilo da živi u Australiji i da ima nekoliko svojih firmi tamo… Svakodnevno je slao šampanjce, voće, cveće i čokoladice na Katarinin apartman uz poruku da mu se veoma dopada. No, ona ga nije shvatala za ozbiljno. Nekoliko dana je pokušavao da stupi u kontakt s njom, a onda joj je prišao na plaži, bez pardona kleknuo i izgovorio na engleskom jeziku: „Dao bih sve da budeš moja žena“. Nakon ove rečenice, nastao je opšti smeh, a Kaća se ljubazno zahvalila mladiću i rekla mu da nema potrebe da se toliko trudi, jer ona nije spremna ni za dečka, ni za brak - otkriva izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading