Koga više zavaravaju?! Andreana Čekić nije raskinula sa dečkom, ovo je istina!

Autor:

Zabava

10.11.2019

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivnu vezu Andreane Čekić i Marka Miloševića od samog početka prate brojni skandali.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Andreana i Marko

Podsetimo, iako se prvobitno činilo da će pevačicin razvod od Ivana Miladinovića proći bez medijske pompe, ubrzo je isplivao sav prljav veš u javnost, a ne sve to se nadovezala i supruga njenog novog emotivnog partnera. Nedugo zatim je usledio i skandal na nastupu u Americi, a zatim i raskid, prema pisanju domaćih medija.

Prilikom poslednjeg javnog pojavljivanja, Andreana nije želela da komentariše sve ove priče, iako je svima zapalo za oko da nije došla u Markovoj pratnji.

Ipak, tokom odgovaranja na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, Čekićeva je stavila tačku na sve priče, objavivši video zapis kojim je potvrdila da su ona i Milošević i dalje srećno zaljubljeni.

- Ljubavi, pitaju ljudi šta je sa našom vezom? - može se čuti kako pevačica pita Marka na ovom video klipu, dok joj on, uz široki osmeh, odgovara:

Foto: instagram.com/andreanacekic

- Pa, zajedno smo i volimo se najviše na svetu! Ništa nas na svetu neće razdvojiti i bićemo zajedno do kraja života!

Osim toga, Čekićeva je otkrila da se njen dragi i zvanično razveo u oktobru tekuće godine, dok ona sama još uvek "čeka ročište" da stavi tačku na svoj brak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ciko

10.11.2019 14:15

On je ozenjen i nije decko. Ona je udata i nije devojka. Oboje sire nemoral i blud.