ŠOK! Drljači se lekari bore za život: Odstranili smo mu deo debelog creva, učinili sve što je moguće!

Autor:

Zabava

08.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Bora Drljača (78) hitno je operisan juče u Beogradu na Klinici za digestivnu hirurgiju u Kliničkom centru Srbije, poznatijoj kao Prva hirurška klinika, gde su mu hirurzi ove ustanove odstranili deo debelog creva. Bora je primljen dan ranije u Urgentni centar zbog bolova koji su ga mučili neko vreme, a ubrzo po njegovom prijemu ustanovljeno je da mora biti operisan po hitnom postupku.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Bora Drljača

Srpski telegraf saznaje da je Drljača danima trpeo jake bolove, zbog čega je prekjuče hospitalizovan da bi se detaljnim pregledima utvrdilo o kakvom zdravstvenom problemu je reč. Revnosni lekari ove ustanove su ubrzo naložili da se pevač odmah ispita od glave do pete, videvši da Bora ima sve veće muke i da se sve više žali na bolove u predelu stomaka. Već u u večernjim satima Bori je saopšteno da ujutru mora na operaciju debelog creva zbog izrasline koju su uočili, tako da je on juče ujutru i operisan na Prvoj hirurškoj klinici, gde je i hospitalizovan.

- Bora je došao u poslednjem trenutku, a šta smo uradili, videćemo za koji dan. Operacija je protekla u najboljem redu, odstranili smo mu deo debelog creva. Bitno je da je on ipak stigao na vreme - rekao jedan od lekara nezvanično za naš list i dodao:

Nakon što se probudio iz anestezije, folker je jaukao od strašnih bolova

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Uvek veseo i pozitivan

- Drljača je sve vreme sumnjao da je u pitanju drugi problem, a u stvari ga je mučilo debelo crevo. Ne bi bilo u redu da vam ja pričam o njegovoj operaciji detaljnije jer nije etički bez dogovora sa njim. Dođite za koji dan da vam on ispriča kako je prošao.

Kako je ekipa Srpskog telegrafa sve vreme bila u bolnici, prisustvovali smo i trenutku kada folkera izvode iz operacione sale, a nakon što se probudio iz anestezije, Bora je zapomagao od strašnih bolova: "Joj, joj, joj meni", vikao je u nekoliko navrata stasiti pevač tražeći lek protiv bolova. Medicinske sestre su pevaču strpljivo objašnjavale da posle buđenja iz anestezije mora da se sačeka izvesni period da bi bilo bezbedno da dobije lek koji neutrališe bolove.

Era: Nadam se da je to benigna promena

RepublikaFoto: youtube.com/ MELOS MARKETING
Era se veoma brine za zdravstveno stanje svog prijatelja

Mnogi Drljačini prijatelji sa estrade su bili i više nego zabrinuti sa pevačev život, a jedan od njih je kroz suze govorio kako se njegov drug mora spasti.

- Mnogo se plašim za mog Boru, ali daće bog da sve bude kako treba. Jak je on čovek. On nije hteo da prizna da se boji lekara, pa je trpeo do poslednjeg trenutka. Sumnjao je da bolove koje je trpeo ima zbog pankreasa, ali mi je otkriveno da nešto ima na debelom crevu. Drljača i ja, kao i svi koji ga vole, nadamo se da je to benigna promena. Ja neću ni da posumnjam da je nešto najgore i čekam ga da se oporavi i da idemo na snimanja novogodišnjih programa, koji počinju da se snimaju za nekoliko dana - rekao je Era, koji će, kaže, već sutra posetiti svog druga u bolničkoj postelji.

Foto: www.twitter.com/drljacaborislav

Bora: Majku su mi ubile ustaše!

Kada je u pitanju Borino detinjstvo, za njega ga ne vežu lepe uspomene. Njegova najbolnija tema je priča o majci, koje se uopšte i ne seća.

- Majku nisam ni upamtio. Imao sam dve i po godine kada su mi ustaše ubile majku. Ja sam ostao živ, a nju je rafal preko stomaka pogodio. Ja sam bio u njenom naručju. Nju su pogodili, ja sam ostao živ. Nemam slike majke, što mi je mnogo žao, da vidim ko me je rodio - rekao je nedavno Drljača.

Foto: ST/Dragan Kadić

Prva žena izvršila samoubistvo, druga izgubila bitku sa opakom bolešću!

Nedavno je Drljača otvorio dušu i pričao je o svojim najvećim životnim ljubavima, prvoj i drugoj ženi:

- Moja prva žena Verica izvršila je samoubistvo, ali ne bih i ne mogu da pričam o tome. Ona je bila prava lepotica. Druga žena mi je bila Radojka, o njoj već sve znate. Bila je moja senka, moj najveći oslonac u životu, ali, nažalost, izgubila je bitku sa opakom bolešću, iako se lavovski borila da ostane u životu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading