"Bomba" spremna da eksplodira i osvoji kontinent: Srpski džipsi king hoće na Evroviziju!

Autor:

Zabava

05.11.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Danijel Đurić siguran je da ima mega hit kojim može da osvoji celu Evropu, ukoliko ga Srbija pošalje na takmičenje za pesmu "Evrovizije".

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Danijel Đurić...

Sve nade Danijel polaže u pesmu "Bomba" koju je producirao njegov kolega Nikola Burovac sa kojom će, nada se prvo pobediti na predstojecoj "Beoviziji", a potom i na najvećem evropskom takmičenju koje će se održati sredinom maja sledeće godine u Roterdamu u Holandijii.

Osim pesme "Bomba", Đurić i Burovac spremili su i kompletan album pesama koji će uskoro ugledati svetlost dana kao prvi album grupe "Balkubano", koji takođe spremaju za proboj na inostranu scenu.

 
- "Bombu" ćemo pevati na srpskom jeziku, ali sa primesama džipsi muzike koja neverovatno doprinosi kompletnom utisku. Reakcije ljudi koji su čuli šta radimo i kako kombinujemo latino muziku sa najlepšim romskim melodijama su izuzetno lepe, tako da smo spremni da svoj rad predstavimo u Evropi i da je osvojimo - rekao je Danijel Đurić ne skirivajući velike ambicije i nove muzičke apetite. 

Sredinom oktobra grupa "Balkubano" nastupila je na izboru za mis Srbije, gde je nagrađena ovacijama publike za obradu svetskog hita "Bamboleo" kojim su prezentovali šta rade i u kom pravcu idu. 

Inače, konkurs za Beoviziju, na kojoj se bira srpski predstavnik za Evroviziju 2020. godine, otvoren je od kraja avgusta, a trajaće do 15. novembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading