Reperi neće da pevaju sa Kebinom snajkom: Buba i Džala ispalili Severinu za koncert!

Autor:

Zabava

05.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koncert Severine Kojić u beogradskoj Areni koji je zakazala za 23. novembar preti da se pretvori u pravi fijasko. Pored toga što je Kebina snajka do sada prodala tek nešto više od 3.000 karata, nastupili su novi problemi. Naime, Severini su gostovanje na koncertu otkazali najpopularniji reperi Buba i Džala, koji su pevačici bili kec u rukavu kada je u pitanju prodaja.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jala brat i Buba Koreli

Naime, kako je opšte poznato da, gde god da se pojavi popularni dvojac, do poslednjeg mesta se ispuni prostor, tako se i Seve nadala da će otkrivanjem gostiju u poslednjem trenutku podstaći prodaju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Severina Kojić

- Severina je krenula ambiciozno u kampanju, ali je videla da interesovanja za koncert baš i nema, da jednostavno ne ide onako kako je želela. Sa svojim timom je razmatrala na koji način bi pokrenuli prodaju i brzo su se dosetili da bi Buba i Džala, sa kojima je Seve sarađivala na mnogim pesmama, umnogome podigli prodaju. Kako je turneju nazvala "Magija" baš po pesmi koju je Džala radio, logično je bilo da se te večeri sa njom nađu u Areni. Seve je okrenula menadžment repera, ali je usledio hladan tuš - govori izvor blizak Severini i otkriva:

Ni Edita ne može biti gost jer su joj Roganović i Miletić zabranili da izvodi javno njihove pesme

- Menadžeri su joj rekli da Buba i Džala ne gostuju na tuđim koncertima, osim ako za to nisu plaćeni, ali i kada bi učinili ustupak zbog nje, nemaju slobodnih termina do februara. Seve je ostala zatečena, pa je okrenula Bubu i Džalu, koji su joj potvrdili da su zauzeti i da ne mogu da menjaju svoj raspored čak ni za novac.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Edita Aradinović

Kako dalje saznajemo, Severina je ostala razočarana zato što zna da su pre samo godinu dana bili specijalni gosti kod Maje Berović na koncertu u Areni. Za sada je ostao samo Saša Matić, koji joj je jedini potvrdio gostovanje, dok su Editi Aradinović Miloš Roganović i Filip Miletić zabranili da izvodi javno njihove pesme, te samim tim neće moći da sa Severinom otpeva njihov najveći hit "Uno momento". Budući da su joj gotovo svi planovi za marketing propali, pevačica je sponzorisala sve objave za koncert na Instagramu, ali od te reklame je izgleda slaba vajda jer prodaja jednostavno ne ide kako je zamislila.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Bubu i Džalu, ali oni do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive, kao ni Severinin menadžer Alen Ključe.

Foto: instagram.com/severina

Seve ima problem i sa kostimima

Turneja koju je Severina nazvala "Magija" za sada ima velikih problema. Pored gostiju koje Seve ne može da prikupi, pevačica ima problema i sa kostimima. Naime, ona još uvek nije pronašla adekvatnog stilistu i dizajnera koji će raditi kostime za nju i 100 plesača, a vreme do koncerta je sve kraće. Problem je što se pevačici do sad nije svideo nijedan predlog, te se ovih dana hvata za glavu šta će da obuče, ne samo ona nego i mnogobrojni plesači koji će se naći sa njom na bini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andra

05.11.2019 10:16

Neka pozove i plati Kiju, Slobu, Lunu, i Anabelu. Ili samo dvoje od ovih.