Brutalna pljuvačina u "Zvezdama Granda": Popović: Jelena, s*anje pevaš! Karleuša: Popoviću seljaku, pevala sam u pozorištu!

Autor: Vladimir JANKOVIĆ

Zabava

04.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nastupa 16-godišnje Tamare Pešić, Jelena Karleuša i Saša Popović su ozbiljno zaratili, a čašćavanje uvredama nije prekinuto do kraja sedme epizode popularnog muzičkog takmičenja. Mlada takmičarka otkrila je da pohađa muzičku školu, odsek solo pevanje - opera, što je izazvalo direktora "Granda" da prozove JK.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Karleuša i Saša...

- Ja bih voleo da te Jelena uzme da je naučiš malo operski da peva - konstatovao je Popović, a pevačica mu je oštro uzvratila.

- Seljaku iz sela pored Novog Sada, ja sam deset godina pevala ozbiljnu muziku, čak i u Narodnom pozorištu - odgovorila je JK i zapevala u stilu operskih diva i usmerila srednji prst ka Popoviću, koji je izrevoltirano prokomentarisao:

- Kakvo je ovo sranje?

RepublikaFoto: Promo foto / ST/V. LUKIĆ
Karleuša i Saša...

- Pevala sam deset godina i u horu i u operi, a onda je počeo rat. Mislili ste da ste ga preživeli, ali ja sam počela da se bavim narodnom muzikom i tu je počeo sunovrat - pokušavala je kroz šalu da smiri strasti Karleuša.

JK: Rat ste preživeli, ali moje pevanje ne!

Popović je u međuvremenu konstatovao da nije prikladno da se svađaju pred maloletnim detetom, pa su do sledećeg nastupa pevačica i direktor "Granda" smirili strasti.

JK: Viki, zbog tvog pevanja sve je otišlo dođavola

Jelena je u najnovijoj epizodi "Zvezda Granda" otkrila da se bavila operskim pevanjem i da je nastupala u Narodnom pozorištu, a njene reči su izazvale burnu reakciju Violete Miljković.

- Jelena, ako si ti pevala operu u pozorištu, zato su i propali. Još se i zaratilo zbog tebe - provocirala je Viki Jelenu, a Karleuša joj je uzvratila u svom stilu:

- Dok si ti pevala malboro, koka-kola i suzuki, ja sam bila u operi, a zbog tebe je sve otišlo dođavola - sasula je JK koleginici i nije se zaustavljala do kraja emisije.

Karleuša ćerka imala prvu reviju

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića Atina Tošić pre dva dana prvi put našla se u ulozi manekenke i prošetala modnom pistom kao pravi profesionalac na dečjoj reviji održanoj u Beogradu.

Atina je izašla pred publiku u beloj haljini, a na modnoj pisti se snašla više nego sjajno. Iz prvog reda podržali su je tata Duško i mlađa sestra Nika, kao i Jelenina tetka Danijela.

Mama Jelena nije mogla prisustvovati ovom važnom događaju zbog zakazanog nastupa u Cirihu, ali se po završetku revije oglasila na Instagramu.

- Moja devojčica! Plače mama od ponosa. Žao mi je što baka Divna ne može da vidi - napisala je ponosno Jelena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading