(FOTO) Zbog OVE njene izjave izgorele su društvene mreže: Zoranah isprovocirala žensku populaciju do srži!

Autor:

Zabava

01.11.2019

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpoznatijih domaćih modnih blogerki, Zorana Jovanović, u poslednje vreme zgražava javnost svojim "mukbang" snimcima. Međutim, mnogo neprijatnije od toga što stavlja u usta je ono što iz njih izlazi.

RepublikaFoto: instagram.com/zorannah
Zorannah

Možda nam Zorana putem svog Instagram naloga lansira najnovije trendove u svetu šminkanja i mode, ali postoji jedna stvar u kojoj je ova blogerka zadrti tradicionalista - a to je ženino mesto kraj muškarca.

- Ja ne razumem kako neko može sebe da stavi ispred svog muškarca. On treba da bude prioritet broj 1, onda ti ili ako imaš decu, oni nakon njega, pa onda ti i svi ostali", napisala je u komentarima ispod svog vloga Zorannah jednoj Milici ispod videa na svom Jutjub kanalu, a onda nastavila sa svojim predavanjem o "pravoj ženi".

 A nije tu stala sa prevaspitavanjem nacije. Danas je na Instagram storiju objavila svoj veliki intervju, a ova rečenica posebno je bolna:

Foto: printscreen/instagram

 - Žena uvek treba da deluje manje moćno, da manje zarađuje i da joj muž bude glavna preokupacija, a na njemu je da on poželi da ona bude moćna samo za njega - poručila je Zorana i to očito izdvojila kao svoj omiljeni citat same sebe, makar što se tog intervjua tiče.

Mnoge žene su se oglasile nakon ove objave, i komentari su podeljeni, ali svi su se složili oko jedne stvari. Žene uvek trebaju da zarađuju za sebe onoliko koliko mogu, i da glavna preokupacija budu samoj sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading