Potpuno se izgubio: Sloba progovorio o navodima da će pevati na svadbi Cecinog sina!

Autor: Alo.rs

Zabava

31.10.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović je na svo Instagram profilu rado delio fotografije sa Svetlanom Cecom Ražnatović, a kako je u jeku spremanje za gala svadbu Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, nije čudo što gradom kolaju priče da će pored Aleksandre Mladenović i Radiše Trajkovića Đanija, upravo rijaliiti zvezda zapevati na svadbenom veselju.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

- Ne znam ko je uopšte došao do te informacije. Nikad tako nešto nisam izjavio, niti sam čuo bilo šta što se toga tiče. Niko me nije kontaktirao što se tiče toga i samo sam napisao da je to laž - rekao je Sloba zbunjeno.

Pevač je dodao da su mu u ovom trenutku prioritet roditelji kojima nesebično finansijski pomaže i trudi se da im obezbedi sve što im može olakšti svakodnevicu. 

- Sad smo u tom stadijumu da moji ne moraju da brinu oko nekih finansijskih sredstava. Oni su stariji i često su bolesni, idu po lekarima...To je nekad bio problem, sada sam im rekao da to više ne predstavlja problem, jednostavno priuštiću im šta god mogu - rekao je pevač.

Podsetimo, svadba sina Svetlane Cece Ražnatović, Veljka sa izabranicom Bogdanom Rodić iz Titela, zakazana je za 24. novembar, a pripreme su uveliko u toku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzana

01.11.2019 18:04

Peva ali nije toga svestan. Ili se onesvestio.