Suze liju u potocima u petoj epizodi TLZP: Keba na sceni rasplakao svoju snajku!

Autor:

Zabava

01.11.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras će biti veoma emotivno veče, naročito za članove žirija.

RepublikaFoto: Aleksandar Krstović

Ovog puta, u goste kao specijalne gošće dolaze Severina i Kaliopi koje su veliki fanovi ovog šoua. Takmičari su se potrudili da daju sve od sebe kako bi impresionirali ove dve dive regionalne muzičke scene. Knez će se naći u ulozi legendarng Miše Kovača.

Njegova imitacija rasplakaće ne samo ženski deo žirija već i Uroša koji je plakao sve vreme dok je Knez pevao. Kako kaže Uroš, bio je to veličanstven trenutak koji ga je posebno ganuo. Ivana Peters imaće scenu iz sjajnog filma „Lak za kosu“, a njoj će se priključiti na sceni lepa voditeljka Marija Kilibarda kao i bivši učesnici Suzana Mančić, Super Sneki i Ivan Jevtović. Pagonis će pokušati da nadmaši Željkovu imitaciju Ace Lukasa, a Katarina Bogićević ovaj put nastupa kao Džej Ramadanovski.  Aleksa Jelić ovog puta je u ulozi legendarnog Fredija Merkjurija, a Ana Kokić iznendiće sve kao već pomalo zaboravljeni pevač Boban Zdravković.

Edita će imati izazovan zadatak, da u brzoj smeni kostima bude u koži pevačice Gabrijele Pejčev i popularnog repera Milija. Ipak, za supertalentovanu Editu, nema prepreka. Videćemo i kako će proteći susret Aradinovićeve sa Severinom s kojom je pre nekoliko godina snimila čuveni hit „Uno momento“. Za sjajnog Željka Šašića nema prepreka, svaki zadatak obavlja s velikom lakoćom, a ovaj put dodeljena mu je imitacija Lea Martina.

Produkcijski zatevna numera “Girl like you” mega popularnog  Maroon 5 pripala je Danielu Kajmakoskom koji će ovo veče definitivno biti blažen među ženama.

Kao i u svakoj epizodi, za šou je zadužen Dragan Kojić Keba kojem će ova epizoda biti posebna jer će imati direktnu podršku svoje porodice, snaje Severine i sina Igora. Iako je bio u ulozi eksplozivnog i zastrašujućeg pevača grupe Ramštajn Tila Lindemana, Severina se rasplakala gledajući svog svekra na sceni.

Nakon reči koje mu je uputila, i sam Keba se zbunio i jedva zadržao suze, a ni Marija Kilibarda nije ostala ravnodušna na ovaj porodični susret. Šta je to Seve rekla i ko je pobednik ove večeri, saznaćemo od 21 sat na Prvoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading