Počela sam da usmeravam energiju na pravi način: Dušica Jakovljević napušta profesiju zbog njene velike ljubavi?!

Autor: Kurir

Zabava

31.10.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Dušica Jakovljević poznata je kao voditeljka rijalitija "Zadruga", a nedavno je u javnost isplivala njena dugo čuvana tajna.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Dušica Jakovljević...

Dušica Jakovljević bavi se novinarskim poslom više od 20 godina, ali je gotovo nepoznato da je njena velika ljubav pisanje pesama.

Vrhunac svoje mlade pesničke karijere, zasad, voditeljka je doživela tekstom koji je napisala za naslovnu numeru serije „Sinđelići“, ali niko ne zna da se tu nije zaustavila. Dušica iznova piše nove pesme i stalno ima inspiraciju, a prijatelji je teraju da objavi zbirku svoje poezije. 

- Da, teraju me da objavim knjigu. Čak mi je jedna drugarica dala rok do prošlog septembra da je napišem, jer malo ljudi zna za tu moju ljubav. Kompliment mi je kada mi neko kaže da lepo govorim i izražavam se, ali retko ko je dosad znao da ja to nekad bacim i na papir. Tema za seriju „Sinđelići“ je moj tekst, a ima još mnogo toga. Prijatelji me teraju da pišem pesme i za neke pevače. Počela sam da usmeravam energiju na pravi način, a pisanje me ispunjava - ispričala je voditeljka za beogradski mediji. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević...

Posle ove izjave krenuli su komentari kako bi mlada voditeljka trebalo da razmisli o menjanju profesije i da se samo posveti pisanju, kako bi još više razvila svoj talenat, a Dušica se nije izjašnjavala kada će izaći njena prva knjiga. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading