Pevačica se našla u centru sukoba separatista! Dara: Jedva sam izvukla živu glavu iz Barselone!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara prisustvovala je haosu koji se odigrava na ulicama Barselone nakon što su uhapšeni katalonski lideri, što je izazvalo pobunu naroda koji se sukobio s policijom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dara Bubamara

Prema tvrdnjama pevačice, na ulicama glavnog grada Barselone vlada sukob separatista, a u nemirima stradaju i nedužni ljudi i turisti.

- Došla sam u Barselonu u ponedeljak u nameri da ostanem do petka kako bih se odmorila. Odjednom, usred noći, čujem haos, sirene, lupanje, detonacije. Pogledam kroz prozor i vidim ljude kako se tuku i bukvalno ubijaju - govori Dara uznemireno i dodaje kako joj je personal hotela usred noći rekao da spakuje kofere i da se vrati kući jer joj ne garantuju bezbednost.

Foto: instagram.com/printscreen
Dara u Barseloni

- Celu noć nisam spavala od buke i galame. Odjednom su me pozvali u pet ujutru sa recepcije, izvinili se i rekli da je bolje da sutra napustim hotel jer mi ne garantuju bezbednost pošto su neki protestanti pokušali da uđu u hotel - priča uznemireno Dara i dodaje:

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Dara Bubamara

- Odmah sam ušla na aplikaciju i rezervisala kartu da se vratim. Prvim letom sam došla. Tražila sam taksi da me čeka na samom ulazu u hotel. Vi ne shvatate šta je ono i kako nemiri tamo besne. Uplatila sam najskuplji hotel. Želela sam da uživam, da se odmorim, ovako umalo živu glavu nisam ostavila tamo.

Kako dalje navodi pevačica, hotel joj je refundirao ostatak novca koji je dala za pet dana boravka, a toliko su bili tolerantni da joj ni tu prvu i jedinu noć provedenu kod njih nisu naplatili. U Španiji se razbolela od stresa, pa se u Beograd vratila sa povišenom temperaturom.

Noć u hotelu 500 evra!

Dara Bubamara odsela je u jednom od najluksuznijih hotela u Barseloni "Eurostars", u kojem noć iznosi 500 evra. Pored neverovatnog pogleda, ovaj hotel pruža i usluge spa-centra i masaže, koja je Dari bila preko potrebna. U njemu su do sada odsedale i velike svetske zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading