Đaniju "pala klapna", pa izbacio Slađu iz kuće!

Autor: Informer

Zabava

30.10.2019

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani navodno je isterao suprugu Slađu iz stana.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Slađa i Đani...

Pevač je sa drugovima viđen u kazinu, gde je navodno potrošio veću sumu novca, zbog čega je njegova supruga pobesnela. Kada se Đani vratio kući u njihov stan u Mirijevu, supruga je osula paljbu po njemu. Posvađali su se najstrašnije, zbog čega je folkeru "pala klapna" pa ju je navodno izbacio iz kuće.

- Kada su Slađi javili da je Đani u kockarnici, doživela je nervni slom. Pozvala ga je na mobilni, ali joj se nije javljao. Toliko puta ga je zvala da je on na kraju ugasio telefon. Slađa je odlepila - priča izvor blizak porodici Trajković.

- Čekala ga budna, do kasno u noć, a kada se vratio dva sata iza ponoći, tada je nastala prava drama. Još s vrata je počela da urla:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Đani...

- Pi*ka ti materina, pa zar opet da se kockaš, malo si nam problema zadao, pa hoćeš još - vikala je navodno Slađa, a izvor trvrdi da je pominjala i razvod, na šta joj je Đani navodno stavio ruku preko usta i pokušavao da joj objasni da se ne kocka, već da je išao na piće i igrao rekreativno rulet.

Kako nije uspeo da je smiri, te je nastavila da besni, pevač joj je navodno, rekao da spakuje kofere i da ode iz kuće, tvrdi izvor.

Ona je besno izašla iz kuće i navodno otišla kod drugarice.

RepublikaFoto: Promo foto
Slađa...

- Kada se Đani ohladio i shvatio šta je uradio, zvao je Slađu da joj se izvini, ali kako se nije javljala, rešio je da je obasipa poklonima, ali ni to nije upalilo, pa je rešio da joj kupi još jednu kuću, što je i uradio. Kada je videla da se ne šali i da je spreman na sve samo da se pomire, Slađa mu se javila i popričali su. On joj je objasnio da je kocka njegova ružna prošlost, pa su se pomirili, a ona je iz cele priče izašla bogatija za još jednu kuću - tvrdi izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

30.10.2019 11:49

Sve za kadar. Juče "kupuje" čak 3 stana a danas "izbacuje" suprugu iz stana.