Proslavljeni tenor Goran Karan ponovo u Kombank dvorani 6. novembra!

Autor:

Zabava

29.10.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uspešnog beogradskog koncerta decembra 2018. godine u Kombank Dvorani proslavljeni splitski tenor Goran Karan i ove godine vraća se na Veliku scenu ovog kultnog prostora.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/goran_karan_official
Goran Karan

Novi datum rezervisan za Beograđane je 6. novembar u 20h, a za manje od godinu dana ovdašnju publiku će opet zaseniti hitovi čuvenog tenora „Vagabundo“, „Kad zaspu anđeli“, „Ako to je sve“. „Gorko more“, „Lipa si lipa“, „Par je božji dar“. 

A da sve bude lepše - uz saradnju sa Kombank dvoranom, portal Republika podeliće 2 x 2 karte za naše najbrže čitaoce, koji pošalju mejl na adresu: marketing@srpskitelegraf.rs i ostavite vaše ime, prezime i broj telefona.


Rođeni Beograđanin, jedan od najnagrađivanijih hrvatskih pop pevača i kantautora, ali i veliki humanista, 2019. godine postao je vlasnik prestižne nagrade Porin za album Glas juga, ali osvojio je i Gran Prix Splitskog festivala sa pesmom Kuća naše pesme. Autor muzike i stihova za ovu pesmu je sam Karan, a u pesmi pevaju još i Tedi Spalato i ansambl Sveti Juraj HRM.

KARAN JE PONOSNI VLASNIK VIŠE PRIZNATIH MUZIČKIH NAGRADA

Goran Karan je tokom svoje karijere objavio brojne singlove koji su osvojili vrhove top lista, osvojio niz nagrada i priznanja, te ostvario duete sa eminetnim izvođačima, kako iz zemlje, tako i iz sveta.

Kao cenjeni hrvatski muzičar i prepoznatljiv vokal, tokom svoje karijere ostvario je saradnju sa Arsenom Dedićem, Oliverom Dragojevićem, Kemalom Montenom, Zdenkom Runjićem, Rajkom Dujmićem i mnogim drugima.

Karan je i tokom ranijih godina svoje karijere bio dobitnik najprestižnijeg hrvatskog muzičkog priznanja "Porin" i to u tri kategorije: za "Najbolji album zabavne muzike”, za “Najbolju mušku vokalnu interpretaciju” i “Najbolju vokalnu saradnju", duet sa Oliverom Dragojevićem.

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKET VISIONA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading