Piće kafu sa Viki Miljković: Đani kupio TRI STANA u kompleksu Beograd na vodi!

Autor: Alo.rs

Zabava

28.10.2019

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani odlučio je da zaradu od nastupa uloži u nekretnine i nedavno je kupio čak tri stana u luksuznom naselju Beograd na vodi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Đani

Pevač je kupio tri stana na kredit i dok će u jednom živeti sa suprugom Slađom, druga dva ostavlja sinovima. Trajkovići su godinama planirali da ulože u stanove i obezbede sinove Marka i Miloša. Slađa je preko prijatelja upoznala neke od investitora koji ulažu u izgradnju stanova u Beogradu na vodi i tako je sve počelo.

- Iako je prvobitno bilo planirano da pomoću stambenog kredita kupe samo taj jedan gotov stan, predloženo im je da ulože i u stanove koji su u izgradnji i koji će biti završeni za nekoliko godina. Tada su doneli odluku da podignu kredit i za ta dodatna dva stana za sinove", rekao je izvor i navodi da je folker za sebe i suprugu kupio stan od 100 kvadrata vredan gotovo pola miliona evra, dok će stanovi za naslednike biti nešto jeftiniji, budući da imaju 60 kvadrata - otkrio je izvor.

- Slađa i Đani uskoro bi trebalo sa se uslele u stan koji ima 100 kvadrata i vredan je oko 460.000 evra. Oni su već počeli da ga isplaćuju i uveliko ga sređuju, pa će uskoro izaći iz porodičnog doma i potpuno se odvojiti od sinova. Druga dva stana tek su počela da se grade i biće završeni za tri godine. Stanovi za sinove koštaće po 290.000 evra. Te tri nekretnine koštaće ga više od milion evra, ali će ih isplaćivati na rate kroz kredit koji je podigao u banci - rekao je izvor i istakao da je Trajković za dva stana koja su izgradnji morao da iskešira po 10 odsto od cene.

Foto: Tanjug/D. GOLL
Beograd na vodi

- Sklopili su dogovor da za ta dva stana koja je uzeo za sinove mora da isplati po deset odsto, budući da su tek u izgradnji, što je on za nekoliko nedelja i učinio, a ubuduće će isplaćivati po 20.000 evra mesečno za te tri nekretnine i tako naredne četiri godine - navodi izvor i otkriva zbog čega Đani kupovinu stanova krije i od najbližih prijatelja.

- Trajkovići ne žele da se sazna da su kupili stanove. Radi se o velikoj sumi i poslednje što im treba je da neko pomisli da su milioneri koji bacaju pare. Budući da stanove isplaćuje na kredit i da nije milioner, o kupovini je obavestio samo nekolicinu najboljih prijatelja i naglasio je da to zadrže za sebe - rekao je izvor.

Đanijeva supruga Slada bila je iznenađena zbog informacija o stanovima. 

RepublikaFoto: Promo foto
Đani

- Ko vam je to rekao? Kako ste to saznali? Možda jesmo, možda nismo. Ne želim o tome da pričam - rekla je Slađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vasko

29.10.2019 18:20

Đani baron Minhauzen.

jelenak

29.10.2019 19:56

@Vasko - Po naški: - Veliki lažov.