Anabela otkrila istinu o bivšim muževima: Gagi je izbrisan, Andreja još uvek volim!

Autor: Vladimir Janković

Zabava

28.10.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Bukva bez ustručavanja progovorila je o bivšim muževima i ističe daje sa Gagijem Đoganijem prekinula svaku komunikaciju, dok je za Andreja Atijasa vezuje prava ljubav i mnoštvo lepih trenutaka.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Dragan Kadić
Anabela je bila u prvo u braku sa Gagijem posle sa Andrejem

Naime, Anabela i Andrej stavili su tačku na brak u septembru ove godine. Nakon što je Andrej izjavio kako bi voleo da se pomiri sa bivšom suprugom, ekipa Srpskog Telegrafa porazgovarala je sa pevačicom na tu temu.  

- Još sam slaba na Andreja i verovatno ću biti dug period. Ne mogu da kažem da li postoji ili ne postoji opcija da se pomirimo. Nisam neko ko voli da trči pred rudu. Neke stvari su nas pokidale i rascepale, a ljubavi među nama nikada nije manjkalo. Šta god da se dogodi, on će zauvek biti nešto posebno u mom životu -  priznaje nam Anabla i dodaje kako od Atijasa nikada neće čuti ružnu reč o sebi jer se ljubav među njima nije ugasila. 

- Sa Andrejom je ljubav bila prava, a sve ružno između nas je zaboravljeno. Oboje pamtimo samo lepe stvari. On je muškarac sa kojim nikada nisam imala probleme, pre svega jedan gospodin. Ako nema ništa lepo da kaže, onda ništa neće reći. Ipak sam ja majka njegovog deteta - rekla je Anabela.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Anabela priznala da je slaba na Andreja

Brak Andreja i Anabele je završen bez skandala, što nije bio slučaj sa prvim brakom pevačice se Gagijem Đoganijem, pa je denser mnogo godina posle razilaženja izrekao niz uvreda na račun bivše supruge. Anabela priznaje da je Đoganija zauvek izbrisala iz života i da sa njim nikada nije ni ratovala.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Gagi: Anabela je loša majka!

Denser Gagi Đogani tokom boravka ćerke Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga 2" optužio je bivšu suprugu Anabelu da je loša majka i da je kriva za manipulaciju i sve ružno što se dogodilo njegovoj naslednici. Pevačica na brojne uvrede supruga nikada nije odgovarala.

- Anabela nije svesna da mnogo puta, umesto da pomaže svojoj deci, ona odmaže. Ona je loša majka iako se trudi da bude dobra - rekao je tada Gagi.

- Završila sam sa tim poglavljem u životu, zatvorila ga definitivno, ne stranicu, već knjigu sa debelim koricama. Svako od nas je krenuo svojim putem, a deca su nam dovoljno velika. Gagi je izbrisan! Uvek sam ćutala i puštala ga da radi štaje hteo. Nisam ni sa kim ratovala, oglašavao se samo on. Neki ljudi se nikada ne menjaju. Nema potrebe tu više ni za čim -  priznaje pevačica i dodaje da bivšeg supruga ne prati u "Zadruzi 3".

RepublikaFoto: e-stock agency
Sa Gagijem je završila svaku ljubavnu stranicu

- Posle Luninog izlaska dala sam sebi odmor od "Zadruge". Ne gledam, stvarno! S obzirom na to da Lunči prati, manje-više sam upućena ako se nešto bitno i značajno desi - ističe naša sagovornica.

Pevačica je nakon intimne drame odlučila da se posveti karijeri, a novu pesmu joj je ustupila ćerka Lune Đogani. Anabela tvrdi da je numera sasvim spontano došla do nje, odnosno da ju je sama pronašla. 

- Pesma je pisana za Lunu i ona je trebalo da je snimi. Međutim, pesma je došla do mene, pronašla me. U njoj će biti reč o ranama koje nikada ne zacele jer ostaju ožiljci. pesma, dakle, govori mnogo o meni, a ja je osećam jedan kroz jedan - zaključila je pevačica. 

Foto: instagram.com/divnakarleusa

Divna i ja smo prošle golgotu zbog ćerki

Jelena Karleuša od samog početka podržala je Lunu Đogani tokom takmičenja u rijalitiju "Zadruga", a Anabela Atijas na račun koleginice ima samo reči hvale i otkriva da se poistovećuje sa teškoćama koje je pokojna Divna Karleuša kao majka prolazila. 

- Jelena je veliki čovek koji je prošao sve i svašta. Mnogo sam poštovala i volela njenu pokojnu majku, sa Divnom se poistovećujem. Ona je isto sa svojom kćerkom prošla golgotu kao i ja sa Lunom. Jeca razume odnos majke i ćerke i podržava ga - priznaje pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tetka

28.10.2019 12:18

Da ga voli ne bi se razvela.