Pevačica otkrila zašto je zgodna: Sara Jo diže ogromne tegove

Autor:

Zabava

28.10.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sara Jovanović, alijas Sara Jo, pokazala je na društvenoj mreži Instagram kako postiže da izgleda besprekorno i sa koliko truda stiže do odličnih rezultata.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Sara Jo

Naime, navikli smo da Saru Jo vidimo tip-top sređenu i doteranu u javnosti, kao i na brojnim bilbordima s kojih se smeši širom Beograda, ali smo mogli samo da slutimo kako uspeva da postigne taj savršeni luk.

Fanovima koji je prate na Instagramu pevačica je sada pokazala da naporni treninzi u teretani rezultiraju lepo izvajanim mišićima, a svi su ostali u čudu kad su videli kolike tegove Sara podiže dok ritmično pomera celo telo uz muziku.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Sara Jo

Tegovi koje pevačica drži na ramenom delu toliko su veliki da joj se, gledajući sa strane, od njih uopšte ne vidi glava.

Foto: instagram.com/printscreen
Sara Jo

- Svaka čast, Saro, to čak neki muškarci ne mogu. Je l' ovo moguće - samo su neki od komentara koje su pratioci ostavili nakon što su odgledali video sa Sarnog treninga kakav ona praktikuje više puta nedeljno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading