Katarina Živković progovorila o bolesti: Ja sam borac!

Autor: Pink.rs

Zabava

27.10.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Katarina Živković ovih dana vredno radi i nastupa, a pre nego što je zapevala pred beogradskom publikom u jednom popularnom klubu, otkrila je šta je to u njenom životu novo ovih dana i kako sve postiže.

RepublikaFoto: instagram.com/katarina2789
Katarina Živković...

Pevačica važi za jednu od najatraktivnijih mladih dama na našoj javnoj sceni, a kako sama Katarina ističe, sada drugačije gleda na estradu u odnosu na početak njene karijere.

- Ja sam jako iskrena i dosta se vodim nekim stvarima koje ja volim i radim što se meni sviđa i što ja smatram da je dobro. Trudim se da budem totalno svoja i da ono što pevam se mojoj publici dopadne - kaže Kaća na početku razgovora.

Tokom njenog bitisanja na sceni za pevačicu mnogi misle da intrigira, ali Kaća ima drugačije mišljenje.

- Ja sam nekoliko puta rekla i ja se ne trudim da intrigiram, ali eto to što tako deluje, mogu prepisati mojoj harizmi i to je super. Ali sa druge strane to je dobro za šoubiz i to je dobro što nosim u sebi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Katarina Živković...

Katarina Živković nedavno je saznala da boluje od insulinske rezistencije. Iz tog razloga, pevačica je morala da promeni život iz korena i nimalo joj nije bilo lako. Pevačica vodi računa o zdravom životu i kako navodi, vreme koje provodi u teretani kada vežba joj i te kako prija.

-Volim da vežbam jer je to na neki način zdrav život, trudim se da koliko je moguće vodim zdrav život. Ali ako čovek ne želi da vežba, on može da izmisli milion i jedan razlog, ali ja nisam takva. Ja sam borac, volim da izgledam lepo i da budem zdrava - rekla je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading