Srđan Đoković za Srpski telegraf o samoubistvu novinarke: Dragana je bila borac, nikada nije tražila pomoć!

Autor:

Zabava

26.10.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Tripić (58), poznata estradna novinarka koja je izvršila samoubistvo u stanu u beogradskom naselju Mirijevo, bila je prijatelj sa mnogim javnim ličnostima. Međutim, posebno se ponosila dugogodišnjim drugarstvom sa porodicom Đoković, pre svega sa Dijanom i Srđanom, roditeljima najboljeg tenisera planete - Novaka. Srpski telegraf u petak je kontaktirao i sa jednim i sa drugim, a javila nam se glava porodice.

RepublikaFoto: Starsport
Srđan Đoković

- U šoku smo i Dijana i ja! Nismo se dugo čuli zbog mojih obaveza i verovatno njenih velikih problema... Bili smo dobri prijatelji, godinama, decenijama, posećivali se... Uvek je bila pravi borac, nikada nije tražila pomoć od drugih, sve je sama stizala i završavala. Međutim, možda bi bilo bolje da jeste jer, evo, ispostavilo se da sama ipak nije mogla. Zbogom, dobra naša Dragana - rekao je Srđan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Tripić

Đoković senior kaže da poznaje i Draganinu ćerku Aleksandru S., koja je i zatekla majku obešenu.

Srđan: U šoku smo i supruga Dijana i ja, a mogu da zamislim kako je tek njenoj ćerki i ostalim članovima porodice

- Divna jedna devojka, poznajemo se, naravno. Znam da je težak trenutak, ali verujem da će prevazići bol koji ju je zadesio. Život teče dalje, moramo da se borimo i kad ostanemo bez najmilijih. Ponavljam još jednom, i za mene, koji sam joj bio "samo" prijatelj sve ova vest bila je veliki šok, a mogu misliti kako je njenoj ćerki, koja ju je pronašla, i ostalim članovima porodice - zaključio je Srđan

Ćerka se oprostila od Dragane

Ćerka Dragane Tripić Aleksandra, koja joj je pre nekoliko godina podarila unuku Sofiju, što je bila novinarkina najveća životna radost, oprostila se od majke na potresan način:

- Mama, neka te anđeli čuvaju - napisala je Aleksandra na Instagramu uz emotikon slomljenog srca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading