Kakva frajerčina: Ovo je prvi muž Dare Bubamare koji je bio u zatvoru!

Autor: Espreso.rs

Zabava

25.10.2019

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Dara Bubamara iza sebe ima dva braka. Prvi je sa biznismenom i nekadašnjim osuđenikom Lazarom Dugalićem Lakijem i drugi sa biznismenom Milanom Kesićem, sa kojim ima sedmogodišnjeg sina Konstantina.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dara Bubamara

Bubamara je bila u emotivnoj vezi sa Lakijem pet godina, nakon čega su stupili tajno u bračnu zajednicu, koja je trajala tek šest meseci.

Razveli su se 2007. godine, a ubrzo nakon što su se razišli pevačica je uplovila u romansu sa Milanom, sa kojim je stala na ludi kamen 2008. godine.

Laki je još tokom veze sa Darom, kako se pisalo tada, zbog sumnjivih poslova sa automobilima završio u nemačkom zatvoru. Dara je sve vreme bila uz njega, posećivala ga i pisala mu pisma.

Čim su ga oslobodili udala se za njega, ali, nažalost, brak je bio kratkog daha.

Ovaj mladić je ponovo bio u sukobu sa zakonom kada ga je u martu ove godine policija privela zbog posedovanja kokaina tokom posete jednom svingerskom klubu na Novom Beogradu, pisali su tada domaći mediji. On se pravdao tvrdeći da mu je kesica kokaina smeštena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading