Goca Tržan će odlepiti: Evo kako Ivan Marinković planira da potroši novac iz rijalitija!

Autor: SrbijaDanas.rs

Zabava

25.10.2019

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković nedavno je ponovo ušao u rijaliti. Njegovi prethodni planovi su bili da od novca iz rijalitija pokrene svoj privatni biznis, ali je te planove promenio.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Ivan Marinković

On sada želi da novac iz ove sezone rijalitija uloži u kupovinu nekretnije u kojoj će živeti sa Jelenom Ilić, ali planira i da tuži bivšu suprugu Gocu Tržan.

Kako njegov prijatelj tvrdi za domaće medije, Ivan je navodno platio sve alimentacije koje je dugovao Goci, a ona mu uprkos tome nije dozvolila da vidi ćerku.

RepublikaFoto: instagram.com/gocatrzan
Goca Tržan

- Ono što ga najviše boli je ćerka Lena. Goca mu nije dozvolila da je vidi ni posle više od dve godine, iako je platio sve zaostale alimentacije. Borio se i pokušavao da se vidi sa ćerkom, ali nije čak uspeo ni da se čuje sa njom preko telefona. Obećao je sebi da će, čim izađe iz rijalitija i skući se, podneti tužbu protiv bivše žene Goce Tržan, jer mu dve godine ne dopušta da vidi ćerku jedinicu - ispričao je Ivanov drug.

- Imaće dovoljno novca da plati dobrog advokata i pobedi Gocu na sudu - dodao je ovaj izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading