ŠOK! Sud u Zagrebu doneo odluku: Severina osuđena za nasilje u porodici!

Autor:

Zabava

25.10.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Kojić osuđena je za nasilje u porodici u zagrebačkom sudu zbog toga što je uputila stravične pretnje srpskom biznismenu Milanu Popoviću, s kojim ima sina Aleksandra. Popović je zbog preteće poruke koju je dobio mejlom od Severine podneo prijavu za nasilje u porodici, a u kojoj ga omalovažava, vređa i naziva pogrdnim imenima, te navodi na koje načine bi mu naudila, što je na sudu i utvrđeno.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Severina Kojić...

Kako Srpski telegraf saznaje, 24. oktobra održano je suđenje u Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu, na kojem je sud okrivio Severinu za nasilje u porodici. Prema navodima izvora upućenog u slučaj, u presudi je navedeno da je pevačica protiv Milana Popovića počinila psihičko nasilje, koje je kod žrtve prouzrokovalo povredu dostojanstva i časti.

- Severina je optužena za nasilje u porodici zato što je Milanu poslala preteći mejl, u kojem ga je uporedila sa Adolfom Hitlerom, navodeći da je i Hitlera neko voleo. Navodila je i da bi mu polomila govnarske kosti, te da takve kao što je on siluju u zatvoru. Ovo su zaista opasne i bolesne pretnje koje sud, naravno, nije uzeo zdravo za gotovo, tako da je i više nego jasno zbog čega je sud proglasio Severinu krivom - priča izvor upućen u slučaj i dodaje da će pevačica morati da snosi troškove:

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Milan Popović...

- Severina je u obavezi da plati troškove prekršajnog postupka u iznosu od 3.000 kuna, to jest 45.000 dinara, u roku od 30 dana ili će, u protivnom, troškovi biti prisilno naplaćeni.

Kojićeva slala preteće poruke Milanu Popoviću, navodeći da bi ga nalemala

Podsećanja radi, Popović je u junu mesecu prijavio Severinu Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u porodici. Tačnije, Milanov advokatski tim predočio je čelnicima Centra za socijalni rad Severinine uvrede koje je iznela na račun oca svog deteta i time izvršila porodično nasilje. Povod njenih pretnji bilo je to što joj je Popović nagovestio putem mejla da je trebalo da mu javi da njihov sin ima zakazan lekarski pregled.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Milan i Severina...

- Milan je napisao Severini da je odveo dete na redovno previjanje stopala zbog infekcije koju ima već neko vreme i konstatovao da mu ona nije javila vreme kada je malom Aleksandru bio zakazan pregled. Nakon njegovog mejla je na Popovićev račun iznela salvu uvreda.

Severina: Takve kao ti siluju u zatvoru

Prenosimo deo spornog mejla koji je Severina uputila Milanu, a zbog kojeg je, između ostalog, osuđena za nasilje u porodici.

- Od mog sina želiš da napraviš bolesnika. Milane, ti si lud i manit čovek, ne znaš da budeš roditelj. Imaš perfidan i zločest um, a na kraju ispadaš glup. Opsednut si sa mnom, želiš da me vidiš po svaku cenu, pa makar to bilo i na sudu. Ti si manijak i psihopata jer nisi zdrav. Rado bih te nalemala po tim govnarskim kostima. Takve bednike koji to rade ženi i detetu siluju u zatvoru. Ti si najniži stupanj organizma, nekoliko stepena veći od amebe i zagađuješ ovaj svet. Ti si biće koje se nije razvilo u čoveka. Imaš masnu kosu, lud pogled i u tebi čuči leglo gneva i besa. Povraća mi se kada te vidim, ali to je moj greh. Pomislim u sebi bolje Milan, nego rak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading