Kockareva šokirala priznanjem! Kija: Pokojni otac je bio loš prema meni kao i Sloba!

Autor: V.J.

Zabava

24.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar je nakon incidenta sa Slobom Radanovićem progovorila o patnjama koje je doživela od oca, ali je priznala da je preživljava pakao i od bivšeg muža. Nekadašnja zadrugarka je rekla kako ne može da funkcioniše bez Slobe iako često s njim ulazi u velike sukobe.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

Naime, Kija je gostovala prekjuče u popularnoj emisiji "Amidži šou", u kojoj je uporedila pokojnog oca sa bivšim mužem.

- Mi smo bivši supružnici, kolege sa netendencijama da se pomirimo. Ono što se desilo ne mogu da zaboravim. Ne mogu da pređem preko nekih stvari i zbog toga ne možemo biti nešto više. On je meni uradio najgore stvari u životu. To mi ni rođeni otac nije uradio, a bio je loš prema meni. A opet, Sloba je uradio i najlepše stvari za mene. Svaka čast što mi se javio, ispao je veliki čovek - navela je Kija, pa dodala da joj je Sloba, i pored svega, čestitao na novom singlu.

Radanović je meni uradio najgore stvari u životu, to mu nikad neću zaboraviti

- On me je pozvao kada mi je izašla pesma "Sanjam". Čestitao mi je na pesmi, kao i svaki kolega. Nadam se da će mu se vratiti duplo više kada mu izađe njegova pesma - rekla je pevačica.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

Istog dana je i Sloba Radanović snimao spot za svoju novu pesmu "Bivša" i nije bio voljan da komentariše incident sa bivšom ženom Kijom Kockar.

- Najbitnije mi je da mi se roditelji ne potresaju. Želim da ih zaštitim od svega toga. Kristina i ja se jesmo čuli, ali samo jednom nakon brojnih vesti o tuči. Popričali smo o tom problemu, a ona možda na to gleda kao na posao. Čuo sam Kijinu pesmu, dopada mi se. Spot nisam gledao, ali ono što sam video deluje mi da nije kliše - zaključuje Radanović.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Ceca: Slobo, ti i ja smo istog kova

Sloba je progovorio je o saradnji sa Svetlanom Ražnatović i zajedničkom angažmanu za Novu godinu.

- Menadžer me pozvao i rekao mi da Novu godinu radim sa Cecom. Bio sam presrećan pošto sam s njom u super odnosima. Ona je dobra pevačica, a pre svega dobar čovek. Podržavala me još od muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", uvek je bila uz mene i nudila mi pomoć. Najveća je zvezda na Balkanu i ogromna ljudina - priznaje Radanović i otkriva kako ga je Ceca svojevremeno savetovala.

- Govorila mi je: "Budi svoj, znam da si iz dobre porodice i fino vaspitan. Znam kakav si ti, nećeš pogrešiti. Istog si kova kao što sam i ja" - rekao je Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milenko

24.10.2019 12:28

Slobodan Radanović je bio loš prema tebi. Ne može mu se oprostiti ono što ti je uradio u Zadruzi.

Odgovori 12 0
Vesna

24.10.2019 17:22

Kija, molim te da zaboraviš Slobu kao partnera. Sloba nije ozbiljan partner - nije za brak. Traži sebi partnera i naći ćeš.

Odgovori 11 0
Slavko

24.10.2019 17:25

Sloba je zabavan, veseo i neozbiljan, ali nije za brak. I u braku je neozbiljan. Po ceo dan leži u krevetu i ništa ga ne interesuje. Ni pregorelu sijalicu neće da kupi i zameni. Kiji je najbolje da ga zaboravi kao bračnog partnera.

Odgovori 11 0