(VIDEO) Dušica Jakovljević ekskluzivno za Srpski Telegraf: Voditeljka progovorila o aferi Sofije Milošević i Luke Jovića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ove godine Sajam medija obeležili su vodeći ljudi iz sveta novinarstva, marketinga, PR-a.

Foto: Privatna arhiva
Dušica Jakovljević...

Štand "Srpskog Telegrafa" ubedljivo je privukao najveću pažnju, a za to je između ostalih zaslužna Dušica Jakovljević, popularna voditeljka koju obožavate i koju ste navikli da gledate u rijalitiju "Zadruga", koji odavno ruši sve granice.

Dušica je svojom pozitivnom energijom učinila ovaj intervju više nego zanimljivim.

Naime, prelistavajući današnje izdanje "Srpskog Telegrafa", lepa voditeljka komentarisala je aktuelne pikanterije iz sveta estrade. 

Vest koja je odjeknula poput bombe i koja je definitivno ostavila najveći utisak, kako širokoj narodnoj masi, pa tako i Dušici jeste da su manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović u vezi, koji je inače pre sedam meseci dobio dete.

- Tog dečka svi nešto startuju - šaljivo je prokomentarisala Dušica, a onda se osvrnula na novonastalu situaciju sa Sofijom.

Šta je još voditeljka otkrila o svom odnosu sa komšijama, deci, možete pogledati u sledećem videu:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading