Predstavio se u "Zvezdama Granda" kao Barbika, sada je promenio pol, zove se Sanja i izgleda OVAKO!

Autor:

Zabava

23.10.2019

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Katanić Barbika veliku pažnju javnosti privukao je audicijom u šou programu "Zvezde Granda" 2003. godine, oduvek se osećao kao žena, ali iako je to jako želeo, nikada nije operisao polni organ.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Barbika

Nakon te audicije nestao je iz javnosti, ali je potom promenio svoje ime i 2010. godine se ponovo pojavio na istoimenoj audiciji pod imenom Sanja.

- Rešila sam da idem na plastičnu operaciju da bih postala prava žena, da bih se udala i imala porodicu - rekla je jednom prilikom Sanja Katanić za domaće medije, prenosi portal.

Podršku roditelja nije imala. Kako kaže, mama joj se nije toliko bunila, dok je sa ocem išlo teže.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sanja Katanić danas

Prema pisanjima domaćih medija, Slobodan, odnosno Sanja, tvrdila je da uz muški polni organ ima i matericu, te da ima redovan ciklus od svoje petnaeste godine.

Uprkos svemu tome odslužila je i vojni rok, dok joj je najteži deo bio zajedničko tuširanje, s obzirom na to da se oduvek osećala kao devojka, pa joj je, kako je izjavila, bilo neprijatno.

Sanja danas živi u Čačku i nezaposlena je, a svoju smeđu kosu ofarbala je u plavo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading